NENT Norge-sjef Morten Aass.

Morten Aass forlater NEP Norge

– Det har vært veldig lærerike og spennende år.

Publisert Sist oppdatert

– Lise Heidal har nylig tiltrådt stillingen som Europasjef, og har fokus på strategien og organiseringen av selskapene på tvers av våre 12 land i Europa. Det skal med andre ord skrives et nytt kapittel. Da kjennes det riktig at stafettpinnen overleveres til neste i rekken.

Det sier NEP Norge-sjef, Morten Aas i en pressemelding, torsdag.

Han melder der at han nå gir seg i selskapet, etter fire år i stillingen. 

Han begynte i stillingen en uke før koronapandemien rammet landet.

Formelt slutter han i stillingen som daglig leder 1. juli, men blir i selskapet i en overgangsfase til en ny permanent leder er på plass. Tex Teixeira, NEPs regionleder i Norden og Sentral-Europa, tar over roret i en interimsperiode.

– Det har vært veldig lærerike og spennende år hos dette internasjonale selskapet med operasjoner over hele verden. Jeg har hatt gleden av å lede en gjeng med stor faglig bredde og ikke minst yrkesstolte medarbeidere som alltid leverer. Teknologisk og produksjonsmessig er vi inne i en rivende utvikling der det grønne skiftet og andre markedsmessige endringer setter helt nye krav til virksomheten, sier Aas i pressemeldingen.

NEP supporterer blant annet produksjon av norsk toppfotball, all hestesport og mange av de store underholdningstilbudene i Norge. 

I tillegg leverer NEP et bredt utvalg tjenester fra Oslo Broadcast Center, inkludert alt fra playout, distribusjon, lagring, overvåking av diverse nett samt drift av egne studios.

Den nye Europa-sjefen ønsker Aas lykke til videre. 

– Morten kom inn i selskapet i mars 2020 og har gjort en fantastisk ledelsesjobb med å få organisasjonen trygt gjennom pandemi-perioden, og i de to siste årene med betydelige endringer i markedet. Vi ønsker Morten all lykke til videre på veien, sier hun.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS