Ledergruppen i Fabel-Media. F.v Helge Fjogstad, Per Gunnar Økland, Ruben Omdal, Dani Rossbakk Nordbøe, Trond Tveit, Håvard Axel Kator, Nils
Petter Wedege, Thoralf Riiser. Midten fremme. Rudi Rossbakk Nordbøe. (ikke tilstede, Nathalie Edvardsen)
Ledergruppen i Fabel-Media. F.v Helge Fjogstad, Per Gunnar Økland, Ruben Omdal, Dani Rossbakk Nordbøe, Trond Tveit, Håvard Axel Kator, Nils Petter Wedege, Thoralf Riiser. Midten fremme. Rudi Rossbakk Nordbøe. (ikke tilstede, Nathalie Edvardsen)

Fabel Media utvider på Sørlandet

Nå blir også Ivio Media fra Kristiansand en del av konsernet.

Publisert

Ivio Media består av en gjeng med mange års erfaring fra TV-produksjon og er kjent for oppdragsfilm og klipping av kjente TV-show. Sammen med Trond Tveit og Thoralf Riiser har Håvard Kator drevet Ivio Media siden 2016.

- Vi kjenner oss igjen i dem. Mye er likt, vi er der Fabel Media var for noen år siden, sier daglig leder Kator i en pressemelding.

Menneskene bak selskapene kjenner hverandre fra før. Per Gunnar Økland og Håvard Kator har fra før arbeidet som filmprodusenter og kollegaer, i tillegg til å ha gjort flere prosjekter sammen fra før.

– Det er strategisk riktig for oss å styrke Fabel Media som merkevare, ved å satse på et eksisterende selskap som har virket i Kristiansand i flere år, med et godt nettverk og kundeportefølje. Jeg er også glad for at vi er såpass mange eiere og partnere som drar lasset fremover, sier Per Gunnar Økland i pressemeldingen.

Fabel Sør består av to kontorer fordelt mellom Kristiansand og Kvinesdal.

Kristiansand-kontoret vil i stor grad fokusere på filmproduksjon. Kvinesdal-kontoret vil bli enda mer spisset mot konsept, kommunikasjon, design, strategi og PR.

Begge kontorene vil ha elementer fra de ulike fagområdene og jobber daglig på tvers av resten av organisasjonen.

Fabel Media ble etablert i Stavanger i 2012.

I dag er Fabel Media et konsern med 35 ansatte fordelt på datterselskapene Fabel Live, Fabel Systems, Fabel Code, Viral og Fabel Sør.

Konsernet har arbeidet med merkevarer som Kitchen, IKEA, ONS, Hennig-Olsen, Norsk Tipping, NORAD og Det Norske Måltid.

Powered by Labrador CMS