Fatima Elkadi (34) er ansatt som ny Communications Manager i JYSK Norge. Her sammen med nylig ansatt finanssjef Dag Harlem Stenersen.
Fatima Elkadi (34) er ansatt som ny Communications Manager i JYSK Norge. Her sammen med nylig ansatt finanssjef Dag Harlem Stenersen.

Ny kommunikasjonssjef i JYSK

– Jeg tror styrken ligger i de flotte medarbeiderne som finnes hos JYSK, samt det unike mangfoldet vi ser på tvers av hele selskapet.

Publisert

Fatima Elkadi (34) er ansatt som ny Communications Manager i JYSK Norge, opplyses det om i en melding på deres nettside.

Elkadi vil ha ansvar for selskapets eksterne og interne kommunikasjon i Norge. Hun har mangeårig og bred erfaring fra ulike kommunikasjonsroller i selskaper som Norwegian og Helsedirektoratet.

– Jeg er svært takknemlig for å få muligheten til å gå inn i en så spennende og omfattende stilling, og til å jobbe målrettet for å gjøre JYSK enda mer etablert i Norge. Jeg gleder meg til å kommunisere historier om JYSK’s arbeid innen bærekraft i verdikjeden, produktutvikling og ikke minst bidrag i lokalsamfunnet. Jeg tror styrken ligger i de flotte medarbeiderne som finnes hos JYSK, samt det unike mangfoldet vi ser på tvers av hele selskapet, sier Elkadi i meldingen.

Som kommunikasjonssjef for JYSK vil hun jobbe med å styrke selskapets varemerke gjennom å utvikle den interne og eksterne kommunikasjonen.

– Vi er et selskap som stadig vokser, og forstår viktigheten av å kjenne våre lokale marked godt nok. Derfor blir det utrolig fint å få på plass Fatima som kan hjelpe oss med det norske markedet, sier Martina Pohjanen, Country Manager for JYSK Norge.

Elkadi har bakgrunn som fotograf og journalist, og jobbet blant annet i NRK og Dagsavisen.

Powered by Labrador CMS