Ingeborg Bjørnevik er ferdig som kommunikasjonsrådgiver i NHO Viken Oslo

Ingeborg Bjørnevik gir seg i NHO etter litt over ett år

Har ikke ny jobb å gå til. 

Publisert Sist oppdatert

– Jeg skal ikke legge skjul på at det har vært et spesielt år preget av valgkamp, budsjettforhandlinger og møter med velgere som vil ha sin sak hørt kombinert med full jobb i NHO. På kort sikt ser jeg derfor behov for å frigjøre kapasitet til å prioritere jobben jeg er satt til å gjøre for velgerne i Oslo.

Det skriver Ingeborg Bjørnevik i en e-post til KOM24.

Etter bare litt over ett år som kommunikasjonsrådgiver i NHO Viken Oslo, der hun har hatt et overordnet ansvar for kommunikasjonsaktivitetene på regionkontoret, gir hun seg i jobben.

Hun har ikke noen ny jobb å gå til, bekrefter hun.

Bjørnevik kom til NHO fra First House, hvor hun var i fire år.

Nå er det politikken som får fokus for henne framover en tid. Hun er en av tre representanter for Fremskrittspartiet i Oslo bystyre, hvor hun er medlem av Samferdsels- og miljøutvalget. Partiet har også varaordføreren i byen.

Hva hun skal gjøre på framover i yrkeskarrieren er ikke avklart enda.

– Nå skal jeg ta tiden til rådighet for å finne ut av veien videre, i tillegg til å prioritere rollen som folkevalgt i Oslo bystyre. Å få lov til å påvirke politikken som føres i hovedstaden er et stort privilegium, og det har jeg planer om å gjøre mest mulig ut av. Dog vurderer jeg nå andre muligheter som jeg kan forene med rollen som folkevalgt. 

Hun sier hun har hatt en fin tid i NHO og kaller det vemodig å nå gi seg i jobben.

– På regionkontoret har jeg fått reise rundt i hele regionen og møte bedrifter som hver eneste dag skaper aktivitet og arbeidsplasser i lokalsamfunnet de er en del av. Å få lov til å bidra til å styrke omdømmet til NHOs medlemsbedrifter er en jobb jeg har vært utrolig stolt av, så klart det er en vemodig beslutning. 

Powered by Labrador CMS