Marte Ruud Sandberg er ny partner i First House.
Marte Ruud Sandberg er ny partner i First House.

Marte Ruud Sandberg ny partner i First House

Etter drøye tre år som seniorrådgiver i First House tas Marte Ruud Sandberg opp i partnerskapet i rådgivningsselskapet.

Publisert Sist oppdatert

Marte Ruud Sandberg (35) ble annonsert som ny partner i First House fra 1.april. 

Sandberg har vært i selskapet siden 1.desember 2020, og har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver for toppledere i DNB og Telenor Norge. 

- Marte er en ettertraktet rådgiver som kombinerer forretningsforståelse med bred kommunikasjonsfaglig kompetanse. Allerede før hun begynte hos oss for tre år siden hadde hun vært strategisk kommunikasjonsrådgiver for toppledere i noen av Norges største virksomheter, sier Per Høiby, CEO i First House, i en pressemelding.

Han drar fram at hun også har erfaring med organisasjonsendringer og omstillingsprosesser som er av stor verdi for våre kunder. 

– Det er en glede å ønske Marte velkommen til partnerskapet, som en av våre yngste partnere, sier han.

Ruud Sandberg selv sier at det er veldig gøy å ta steget opp som partner sammen med det hun kaller for noen av Norges fremste kommunikasjonshoder. 

– Det har vært fantastisk å bli kjent med bredden av norsk næringsliv de siste tre årene, og å kunne bruke min spisskompetanse til å løse ulike utfordringer og problemstillinger. Nå ser jeg frem til å komme litt tettere på utviklingen av selskapet, sier Ruud Sandberg. 

Marte Ruud Sandberg er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH) og startet karrieren som konserntrainee i DNB. I tillegg er hun norgesmester i poker. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS