På bildet er Hanne Skodje, som er ny senior kommunikasjonsrådgiver i NHO.
Hanne Skodje er ny senior kommunikasjonsrådgiver i NHO.

Hanne Skodje er ny kommunikasjons­rådgiver i NHO

42-åringen startet i sin nye jobb som senior kommunikasjonsrådgiver 1. februar.

Publisert Sist oppdatert

Hanne Skodje er ansatt som senior kommunikasjonsrådgiver i Næringslivets hovedorganisasjon (NHO), skriver NHO i en pressemelding.

– Hannes kompetanse, bakgrunn og kommunikasjonsteft vil styrke laget vårt, og vi er svært godt fornøyde med at hun takket ja til jobben, sier områdedirektør for kommunikasjon i NHO, Nina Kraugerud Ertzaas.

Skodje har tidligere jobbet i Nærings- og Fiskeridepartementet der hun fungerte som kommunikasjonssjef for fiskeri- og havministeren.

Hun har også jobbet åtte år i Arbeids- og inkluderingsdepartementet der hun har håndtert krevende saker, som blant annet Nav-saken og oljeprisfallet. I tillegg har hun en lang periode som journalist i Stavanger Aftenblad bak seg.

– Etter ti år i departementene føltes det rett å takke ja da jeg ble tilbudt en spennende mulighet innenfor feltet som jeg stortrives med. Det er givende å bidra til å utvikle NHOs rolle som den proffeste og mest tilgjengelige arbeidsgiverorganisasjonen både for pressen og i offentligheten generelt, sier Skodje.

– På samme tid er jeg full av respekt for jobben som gjøres for norsk næringsliv og havnæringene i Nærings- og fiskeridepartementet, og jeg har hatt en svært lærerik tid der.

Powered by Labrador CMS