Tove Sæther Hagland, kommunikasjonssjef i Sandnes kommune. Hun smiler, og har en blå skjorte på seg.
Tove Sæther Hagland gleder seg til å starte i stillingen som kommunikasjonssjef i Sandnes kommune.

Tove Sæther Hagland er ny kommunikasjonssjef i Sandnes kommune

Tove Sæther Hagland har 15 års erfaring fra kommunikasjonsarbeid i kommune og stat. I februar tiltrer hun som ny kommunikasjonssjef i Sandnes kommune.

Publisert

Tove Sæther Hagland er ny kommunikasjonssjef i Sandnes kommune.

Hagland er utdannet samfunnsviter fra Universitet i Oslo og University College London. 

De siste seks årene har hun jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Stavanger kommune, først som kommunikasjonsansvarlig for kommunesammenslåingsprosjektet Nye Stavanger, og deretter for tjenesteområdet økonomi og organisasjon. 

Før hun kom til Stavanger kommune jobbet hun som kommunikasjonsrådgiver i Helse Vest RHF.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben som kommunikasjonssjef i Sandnes kommune og få lov til å bygge videre på den gode jobben som allerede er gjort, sier Sæther Hagland i en pressemelding.

I likhet med alle andre norske kommuner står Sandnes overfor store utfordringer i årene som kommer. En av dem er kampen om de kloke hodene og de varme hendene.

– Vi må sørge for at Sandnes kommune står frem som en attraktiv bostedskommune og en foretrukken arbeidsgiver. Her har kommunikasjon en viktig rolle gjennom å vise frem kommunen og alt den har å by på, og fortelle de gode historiene om hvordan det er å bo og jobbe i Sandnes kommune, sier Sæther Hagland.

Det var i alt 15 søkere på stillingen.

Powered by Labrador CMS