Kristin Haugan, avdelingsleder for TONOs medieavdeling. I svart foran en trikk.
Kristin Haugan, avdelingsleder for TONOs medieavdeling

Kristin Haugan blir avdelingsleder for TONOs medieavdeling

Kristin Haugan starter i den nye jobben 1. februar

Publisert

Haugan kommer til TONO fra stillingen som «Senior Manager, Commercial partnerships» i Universal Music Norge, der hun har vært siden 2013. 

I perioden 2022-2023 var hun i et vikariat som Commercial Director i samme selskap. Før Universal var hun ansatt i Spotify Norge fra 2010-2013 og før det FINN.no. 

– Kristin blir ansvarlig for det viktige medieområdet, som omfatter musikk- og filmstrømmetjenester, radio, TV, kino og andre deler av mediebransjen, sier Karl Vestli, administrerende direktør i TONO.

Haugan vil jobbe tett med Polaris hub, den digitale lisensieringshuben mot musikkstrømmetjenester, som TONO eier sammen med danske Koda og finske Teosto, og som ledes av Erik Brataas. 

Hun vil lede en avdeling med tre fast ansatte og for tiden en trainee. 

– Tono står som en bauta i bransjen og jeg ser frem til å bli med på laget i en periode som blir preget av innovasjon, fremdrift og vekst. Opphavsrettigheter er på et spennende sted i den digitale utviklingen, og vi skal sørge for at Tono er godt posisjonert for fremtiden. Jeg har store ambisjoner for medieavdelingen i Tono og gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier hun.

Haugan vil arbeide ut oppsigelsestiden i Universal Music frem til hun begynner i TONO 1. februar 2024.

Powered by Labrador CMS