På bildet: Svein Løvlien Egenæs, seniorrådgiver i Synlighet.
Synlighet har ansatt Svein Løvlien Egenæs som seniorrådgiver.

Svein Løvlien Egenæs går til Synlighet

Forlater stillingen som kreativ leder i Viva Media Group Norge.

Publisert

Svein Løvlien Egenæs er ansatt som seniorrådgiver i Synlighet, opplyser de i en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som kreativ leder i Viva Media Group Norge.

–Stadig flere får øynene opp for hvor kraftfull kreativitet i kombinasjon med datadrevet markedsføring er. Svein Løvlien Egenæs gir oss mer vind i seilene i vårt arbeid med konsepter, kampanjer og helhetlig merkevarebyggende arbeid for våre kunder, sier byråleder i Synlighet, Øystein Svendsen Opperud.

– Mitt hovedfokus de siste årene har vært å bygge broer mellom performance og kreativitet. Det å sette mål - Key Performance Indicators (KPI) - på kreativt arbeid, er en nøkkel som altfor få bruker. Det er fullt mulig å måle både ideer og selve uttakene, og så gjøre tilpasninger slik man gjør ellers innen performance markedsføring, sier Svein Løvlien Egenæs.

Egenæs underviserer på siden ved Norges Fagakademi og Imageakademiet. Han mener en pedagogisk tilnærming er viktig i markedsarbeid.

– Jeg har gang på gang erfart at min pedagogiske tilnærming til kommunikasjon kommer godt med både internt og i kundedialog. Vellykket markedsarbeid er avhengig av mange innsatser, og et velfungerende samarbeid mellom bedrift og byrå er avgjørende for gode resultater.

Powered by Labrador CMS