Storm Samfunn ansetter Fredrick Tønsvoll Mortvedt fra bærekraftsbyrået Footprint som rådgiver.
Storm Samfunn ansetter Fredrick Tønsvoll Mortvedt fra bærekraftsbyrået Footprint som rådgiver.

Storm Samfunn henter rådgiver fra Footprint

Henter Fredrick Tønsvoll Mortvedt som rådgiver.

Publisert Sist oppdatert

– Det tok ikke lang tid å bestemme seg da muligheten til å jobbe med Julie igjen presenterte seg, sier Fredrick Tønsvoll Mortvedt i en pressemelding fra Storm Samfunn.

Storm Samfunn spesialiserer seg på politikk og myndighetskontakt, og hadde sitt første hele driftsår i 2022. Byrået har tre partnere i Julie Remen Midtgarden, Zaineb Al-Samarai og Peter Markovski.

Mortvedt blir byråets femte ansatte. I tillegg til erfaring fra Footprint, har han vært kommunikasjonsrådgiver i Tankesmien Agenda og rådgiver i Zynk. I pressen har han blant annet jobbet som researcher i Dagsnytt 18 i NRK, debattjournalist i Bergens Tidende og økonomijournalist i E24.

– Fredrick har solid innsikt i venstresiden i norsk politikk, og han har svært god politisk systemforståelse. Når han i tillegg har erfaring med bærekraft og fra pressen, er det svært nyttig kompetanse samlet i én rådgiver, sier byråleder i Storm Samfunn, Julie Remen Midtgarden i pressemeldingen.

Midtgarden forteller at selskapet vokser og at de må jobbe aktivt med rekruttering de neste månedene for å ta unna etterspørselen fra kundene.

– Mindretallsregjeringen og dagens politiske situasjon har gitt høy etterspørsel etter kompetanse innen samfunns- og myndighetskontakt. Det er stort behov for politisk kompetanse og systemforståelse, og rådgivere med innsikt i hvordan politikk blir til både lokalt og på regjeringsnivå. Vi leter stadig etter kandidater med kunnskap om politikk, kommunikasjon og næringsliv, avslutter byråleder Julie Remen Midtgarden.

Powered by Labrador CMS