June Karine Pedersen blir kommunikasjonssjef i Nordvik Gruppen
June Karine Pedersen blir kommunikasjonssjef i Nordvik Gruppen

June Karine Pedersen blir kommunikasjons­sjef i Nordvik Gruppen

Startet som trainee, nå blir hun kommunikasjonssjef. 

Publisert

– Vi har hatt en betydelig vekst de siste årene, og ser at det blir stadig viktigere å være mer tilgjengelig. Nå styrker vi kommunikasjonsarbeidet og er veldig glade for at June har takket ja til et nytt oppdrag, sier Fredrik Nordvik, konsernsjef i Nordvik Gruppen i en pressemelding.

Pedersen er utdannet innen markedskommunikasjon og har jobbet som trainee og kommunikasjonsansvarlig i Nordvik Gruppen de siste sju årene. 

Nå trer hun inn i ny rolle som kommunikasjonssjef og får ansvaret for presse og kommunikasjon for bedriftens virksomheter i Trøndelag, Nordland og Troms.

– Jeg stortrives i Nordvik og setter stor pris på at jeg får muligheten til å utvikle meg i ny rolle. Bilbransjen er en spennende bransje i stor endring, og jeg ser virkelig frem til å ta større del i kommunikasjonsarbeidet, sier Pedersen som tiltrer stillingen 1. januar 2024.

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, finans og investering og eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Powered by Labrador CMS