Kristian Nymoen og Ingrid Kvam.

Amedia Innholdsbyrå henter Kristian Nymoen

Den tideligere NRK-journalisten blir nasjonal innholdsprodusent i byrået.

Publisert

– Innhold som engasjerer, vekker følelser og gir publikum en reell verdi er noe jeg brenner for. Jeg synes det er kjempekult å bidra i et stort mediekonsern som dekker både nasjonalt og lokalsamfunn over hele Norge, sier Kristian Nymoen, i en pressemelding.

Han har blant annet bakgrunn som digital content manager i Telenor, som sjefredaktør for det nordiske spillmagasinet Gamereactor og som journalist i NRK. Han kommer sist fra teknologi og kommunikasjonsbyrået Ludensgruppen, hvor han var ansatt som senior innholdsprodusent.

Leder for innholdsproduksjon Ingrid Kvam, er godt fornøyd med nyansettelsen.

– Kristian har en evne til å omsette komplisert innhold til gode og lettleste historier. Det faller ham naturlig å både ta hensyn til kundebehovene og leseopplevelsene når han jobber med innholdsløsninger. Det er verdifullt for Amedia Innholdsbyrå, og vi er svært glad for å ha fått han med på laget.

Nymoen er allerede på plass i Akersgata, og gleder seg til å bli bedre kjent med sine nye kolleger.

– Inntrykket så langt er supert, ettersom de allerede har avslørt en av byggets skjulte hemmeligheter: Hvilken kaffemaskin jeg bør bruke, og hvilken jeg bør styre unna, ler han.

Powered by Labrador CMS