Nicklas Storeng Smelror har sluttet i TV 2 for å bli seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese.
Nicklas Storeng Smelror har sluttet i TV 2 for å bli seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese.

– Det måtte noe helt spesielt til for å lokke meg ut av TV 2

Etter elleve år i TV 2 går nå Nicklas Storeng Smelror over til Geelmuyden Kiese

Publisert Sist oppdatert

– Gjennom elleve år har TV 2 har vært en fantastisk god arbeidsgiver, og jeg legger ikke skjul på at det vil bli rart å høre nyhetsvignetten uten å selv sitte på sending.

Det sier Nicklas Storeng Smelror til KOM24.

Første februar begynte han som seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese. Der blir hans hovedoppgaver innen strategisk kommunikasjon og mediehåndtering.

Verdifull digital bakgrunn

– Men min digitale bakgrunn vil også bli verdifull. GK har et bredt kompetansefelt, og jeg gleder meg til å få brukt min kunnskap sammen med de flinkeste folkene i bransjen, sier han.

Smelror har journalistutdanning fra mediehøyskolen Gimlekollen i Kristiansand og de siste elleve årene har han jobbet i TV 2, både som journalist, utgavesjef for TV2.no og redaksjonssjef.

– Jobben jeg kommer fra nå var som reportasjesjef for 1830 og 21 Nyhetene, forteller han.

Smelror sier at noe av årsaken til at han skifter beite nå, skyldes lysten på å utvikle seg selv.

– Lysten til å utvikle meg selv har alltid vært stor, og etter elleve år i samme bedrift, føltes det naturlig å ta steget ut av TV 2 nå, sier han. Selv om han sier det blir rart å høre nyhetsvignetten uten å selv sitte på sending.

Solgt etter et møte

– Men allerede etter første møte med GK, var jeg solgt, sier han.

Han forteller at han er trygg på at årene i TV 2 har gitt han viktig ballast og erfaringer, som også vil bli verdifulle i denne jobben.

Smelror er, som alle oss andre, vanvittig lei av hele pandemien, men han ser lyst på fremtiden.

– Det blir bedre tider, og da vil det også åpne seg store muligheter og mer optimisme i de fleste bransjer. Det gleder jeg meg til å bidra til gjennom jobben i GK, sier han.

For mange har kommunikasjonsbransjen hatt ry på seg for å operere bak lukkede dører. Smelror sier til KOM24 at han opplever at enkelte deler av bransjen dreier seg mot avmystifisering og åpenhet.

– Der er GK en spydspiss, og det trigges jeg av, mener han.

Powered by Labrador CMS