Henny Lie Skarpholt fikk jobbtilbud allerede etter tre uker som intern i GK.
Henny Lie Skarpholt fikk jobbtilbud allerede etter tre uker som intern i GK.

Henny fikk jobb i GK etter tre uker som intern

Geelmuyden Kiese med tre ansettelser. 

Publisert Sist oppdatert

– Hun imponerte så stort under intern-perioden at hun fikk jobbtilbud allerede etter tre uker, sier Severin Roald, som er administrerende direktør i Geelmuyden Kiese i Norge i en pressemelding.

Geelmuyden Kiese fortsetter å bygge rådgiverteamet i Norge. Nå har byrået ansatt tre nye konsulenter innen myndighetskontakt, PR og selskapskommunikasjon. 

Henny Lie Skarpholt (24) er byråets nyeste ansettelse, og startet i fast stilling i avdelingen for myndighetskontakt 22. januar.

Hun har en dobbel mastergrad i internasjonal politikk og polarstudier fra Cambridge og Kings’ College London, og bachelor i internasjonal politikk fra City, University of London. 

Mari Kittilsen begynner i GK først høsten 2025, men kontrakten er allerede underskrevet.
Mari Kittilsen begynner i GK først høsten 2025, men kontrakten er allerede underskrevet.

Hun har jobbet som juniorforsker ved Fridtjof Nansens Institutt, hvor hun har forsket på norsk-russisk fiskerisamarbeid siden invasjonen av Ukraina. 

Hun har sittet i ledelsen i Oslo Unge Høyre og i Unge Høyres internasjonale utvalg. 

– Jeg ser fram til å lære mer om hvordan norsk næringsliv møter større geopolitisk usikkerhet, sier hun i pressemeldingen.

I tillegg til Skarpholt har GK ansatt to andre. 

Mari Kittilsen (26) begynner som konsulent i avdelingen for selskapskommunikasjon fra 1. september 2025. 

Hun var intern høsten 2023, og tar for tiden en mastergrad i økonomi ved Norges Handelshøyskole. Hun har også en bachelorgrad i journalistikk fra OsloMet. 

Kittilsen har tidligere vært reporter og sportsjournalist i både NRK og TV 2. Hun har også vært kommunestyrerepresentant for Høyre i Notodden, og er kommunikasjonsansvarlig for NHH-Symposiet. 

Karen Kalager (23) har også fått fast stilling som konsulent i avdelingen for selskapskommunikasjon. 

Kalager var intern i 2022 og har jobbet deltid for byrået ved siden av studiene. For tiden fullfører hun en mastergrad i strategisk markedsføring ved Imperial College i London. 

Hun har bachelor fra Norges Handelshøyskole og har studert digital innholdsproduksjon ved Fagskolen Kristiania.

Mari Kittilsen begynner i GK først høsten 2025, men kontrakten er allerede underskrevet.
Karen Kalager har gründet strikkemerket Klin Cocos, nå skal hun begynne i GK.

Kalager har også gründet strikkemerket Klin Cocos, og har flere års erfaring med sosiale medier og digital markedsføring. Hun starter fast i GK fra 2. september. 

– Jeg ser veldig fram til å komme tilbake til GK med ny kunnskap og innsikt etter et år på skolebenken. Selskapet er i stor utvikling om dagen, og dette gleder jeg meg stort til å ta del i til høsten, sammen med både kjente og nye kollegaer, sier Karen Kalager. 

Severin Roald sier i pressemeldingen at han er svært fornøyd med nyansettelsene. 

– Det viser at unge, flinke talenter søker seg til Geelmuyden Kiese. De tre vi har ansatt er alle fødte rådgivere. De har stor akademisk kompetanse, de er villige til å strekke seg langt for kundene, de skriver godt og de gir tydelige råd. I tillegg leverer de sterkt på kjerneverdiene våre: mot, åpenhet, integritet og sans for humor, sier han. 

Geelmuyden Kiese har allerede begynt å ta inn interns for 2024. I løpet av året skal byrået ha inn 11 unge talenter og interns innen PR, selskapskommunikasjon og myndighetskontakt, fra blant annet NHH, NTNU og London School of Economics. 

Powered by Labrador CMS