Fra venstre: Karne Lykkebo, Hans Geelmuyden og Marit Høvik Hartmann utenfor dagens lokaler. Nå har de bare ett år igjen før de må være på plass i nye lokalene.
Fra venstre: Karne Lykkebo, Hans Geelmuyden og Marit Høvik Hartmann utenfor dagens lokaler. Nå har de bare ett år igjen før de må være på plass i nye lokalene.

Geelmuyden Kiese er på flyttefot

Må være ute innen 1. april 2022.

Publisert

I forrige uke dukket det opp en annonse som fikk mange til å heve øyenbrynene. Lokalene til Geelmuyden Kiese i Sommerrogaten 13-15 lå ute på Finn.no til leie.

Eier og styreleder i Geelmuyden Kiese-gruppen, Hans Geelmuyden, bekrefter overfor KOM24 at de er på flyttefot.

– Leiekontrakten vår går ut første kvartal til neste år, så vi må flytte, sier Geelmuyden til KOM24.

Han sier at de alt har fått fatt i nye lokaler som de skal inn i.

– Men jeg vil ikke si hvor til deg, sier han.

Det eneste han vil si er at de ønsker seg nærmere sentrum og at de skal inn i et bygg som ikke er ferdig ennå.

– De nye lokalene blir omtrent samme størrelse som i dag, men det er litt vanskelig å si noen dato for innflytting, for vi skal inn i et bygg som ikke er ferdig ennå, seier Geelmuyden.

I Finn-annonsen kommer det frem at lokalene er på 2095 kvadratmeter, og at i dag har lokalene en løsning med både åpent landskap og noen cellekontorer. I tillegg har de møteromsavdeling, resepsjon, stillerom, sosiale soner, tekjøkken, samt en solfylt takterrasse med eksklusiv tilgang.

KOM24 har vært i kontakt med Nils Arne Rudi Gundersen som er daglig leder i Sommerrotgaten 13-15 AS. Han skriver i en SMS at det ikke ligger noen dramatikk bak dette.

– Leiekontrakten utløp på tid og GK valgte å ikke forlenge, skriver han og forteller at de er i dialog med andre kontorbrukere til lokalene.

Powered by Labrador CMS