F.v. Grunnlegger av Green Producers Club, Mads Astrup Rønning , Managing Director JCP, Gjermund Helland , Prosjektleder GPT, Marte Strand, Prosjektkoordinator GPT, Eli Sandmo Brenna og Account Director/Partner JCP, g Maria Oljemark.

JCP Event satser grønt: Arrangementer skal bli enda mer bærekraftige

Blir grønnere arrangementer med Green Producers Tool: – Gir oss full oversikt over det totale avtrykket.

Publisert Sist oppdatert

Det jobbes knallhardt i JCP Event om dagen, noe som har gitt resultater i form av prisdryss både i inn- og utland. Målet er imidlertid ikke bare å lage de beste eventene – de skal også være de mest bærekraftige.

– JCP Event ønsker å skape grønnere arrangementer for kundene våre. Derfor bruker vi Green Producers Tool (GPT) i utarbeidelsen av alle arrangementene vi gjør. Dette gir oss full oversikt over hvordan alle valgene vi tar påvirker det totale avtrykket for arrangementet, sier daglig leder i JCP Event, Gjermund Hellan, i en pressemelding.

Blir enda grønnere

Nylig avholdt JCP et arrangement for Green Producers Club, der det ble oppfordret til mer bærekraft i bransjen.

– Vi vet allerede at vi kan skape fantastiske ting for kundene, og det skal vi fortsette å gjøre – bare enda grønnere. GPT er et fantastisk verktøy for å hjelpe både oss selv og kundene våre med å gjøre eventene enda mer bærekraftige, sier Hellan, som legger til at de må lære av hverandre for å bli bedre.

– Og derfor avholdt vi et Green Producers Club-arrangement hos oss. Det ble en lærerik dag, og vi tar med oss mye læring inn i det videre arbeidet med bærekraft i produksjonene våre.

GPT er takknemlige for at JCP åpnet dørene for arrangementet.

– Slik kan vi lære av og inspirere hverandre, samt finne felles handlingspunkter og løsninger i veien fremover i det grønne skiftet. Det var et gjennomført, motiverende og veldig raust opplegg, sier grunnlegger av Green Producers Club, Mads Astrup Rønning.

Sosial bærekraft

Men det er ikke bare bærekraft i form av klima og miljø JCP Even, engasjerer seg i. Nylig gikk kommunikasjonshuset inn i eiersiden på SHE Conference, som ble avholdt 18. og 19. april.

– Sosial bærekraft er også svært viktig, og SHE Conference er en strålende plattform for å fremme dette. Derfor var det naturlig for JCP å gå inn på eiersiden.

– Skal vi være Norges ledende eventbyrå, må vi også være det på bærekraft, slår Hellan fast.

Powered by Labrador CMS