JCP Event var eneste norske eventbyrå som var nominert i Heavent Awards. Torsdag sikret de gull.

JCP Event til topps i Cannes - vant pris i Heavent Awards

– Nå kan slå fast at vi definitivt er blant Europas beste, og best i denne kategorien.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i mars ble det kjent at JCP Event, som eneste norske eventbyrå, ble nominert til flere priser i Heavent Awards. Torsdag kveld gikk byrået til topps i kategorien «Internal Communication event award», for Sopra Steria.

– Det er utrolig stas å se at den knallharde jobben vi legger ned gir resultater. Vi var Norges beste eventbyrå før vi dro ned hit, og nå kan slå fast at vi definitivt er blant Europas beste, og best i denne kategorien, sier account director og partner i JCP Event, Henrik Vislie, i en pressemelding fra Cannes.

Og legger til at de er stolte av Rubiks plus-arrangementet for Sopra Steria, og at det er enormt gøy å stikke av med en pris i Cannes.

– Den henger høyt.

Symbiose mellom byrå og kunde

Eventet «Rubiks plus» ble nylig nominert til to priser under den kommende Sponsor- og Eventprisen.

Juryen la spesielt vekt på samarbeidet mellom eventbyrå og kunde da de begrunnet utdelingen:

Kategorien «Internal Communication event award» var klassen med flest nominerte, og juryen jaktet arrangementet med det lille ekstra.

– Vi har sett etter en symbiose mellom byrå og kunde, der byrået er partner med kunden, for uten det tette samarbeidet ville de ikke ha lykkes, heter det blant annet i juryens begrunnelse.

Motivert

I Cannes var JCP Event i tillegg nominert i kategoriene «B to C event award», «Incentive or Team building event award» og «Sport, Cultural, Educational or Entertainment event award».

– At vi var nominert i fire ulike kategorier, for fire ulike kunder, viser bredden i det vi leverer sammen med kundene våre. Vi snakker om alt fra sponsoraktivering i verdensklasse, til førsteklasses kulturbyggende eventer. Det er vi fryktelig stolte over, sier Vislie.

Heavent Awards er verdens største eventprisutdeling.

– Og at vi som eneste norske byrå ikke bare markerer oss, men markerer oss så sterkt, er noe som gir sterk motivasjon til å fortsette og forbedre det gode arbeidet vi gjør.

Powered by Labrador CMS