– Jeg tror det vil gi meg masse energi og inspirasjon, derfor tar jeg meg tid til det, sier Petter Thorendahl .
– Jeg tror det vil gi meg masse energi og inspirasjon, derfor tar jeg meg tid til det, sier Petter Thorendahl .

Petter Thorendahl har fått plass i Sabre Awards juryen

Ble spurt direkte av PRovoke grunnlegger, Paul Holmes.

Publisert

Dette er selvsagt en stor ære og det er veldig hyggelig at PR-operatørene blir anerkjent som et viktig og toneangivende kommunikasjonsbyrå, også utenfor Norge, sier Petter Thorendahl til KOM24.

Sabre Awards går for å være EM i PR, og dette er første gang PR-operatørenes byråleder sitter i en internasjonal jury.

– Det var på tide, ler han.

Ble lagt merke til i fjor

I fjor stakk PR-operatørene av med to gull for caset «The world’s most beautiful gaming experience», i kategorien «Best in digital promo & activation», og «Social media/social networking campaign».

I tillegg ble de nominert til Global Sabre hvor mer enn 5500 caser var innlevert fra hele verden. Av disse var det kun 40 som ble nominert videre til Global, der Pr-operatørene til slutt havnet på en 28. plass.

Sabre Awards er en av de få kåringene operatørene sender inn bidrag til.

– Vi pleier stort sett å konsentrere oss om Sabre Awards, European Excellence Awards og Digital Awards.

Fristen for å sende inn caser til utdelingen var mandag denne uken. PR-operatørene har sendt inn to caser til årets utdeling, og Thorendahl tror fjorårets Sabre-suksess henger sammen med forespørselen om å juryere.

– Norge som nasjon er alltid godt representert, og det at vi i fjor både vant flere gull og ble nominert til Global Sabre, har nok gjort at norske prestasjoner blir lagt merke til i enda større grad. Jeg har aldri møtt han, men ble kontaktet av Paul Holmes i forbindelse med Sabre-juryen.

Holmes er grunnlegger av PRovoke Media som blant annet arrangerer Sabre Awards.

– Det blir veldig spennende å sitte i juryen. Og jeg tror det blir mye faglig påfyll selv om det blir krevende med mange caser som skal vurderes.

Tar seg tid

Thorendahl skal juryere flere kategorier, men vet fortsatt ikke hvilke ennå.

– Det eneste jeg vet er at jeg ikke skal juryere kategoriene vi eventuelt blir nominert til.

Arbeidet begynner mot slutten av måneden og alt foregår digitalt. Det er fortsatt uvisst hvilken dato utdelingen vil foregå, det eneste som er sikkert er at det vil skje i løpet av mai.

– Det kan tyde på at det kanskje blir digitalt som i fjor. Det hadde selvfølgelig vært veldig gøy å ha en fysisk utdeling i London slik det normalt bruker å være, men vi har blitt godt vant til det digitale de siste årene.

Selv om livet som byråleder er hektisk, ser han fram til å ta seg tid til å jobbe med juryarbeidet som kreves.

– Jeg tror det vil gi meg masse energi og inspirasjon, derfor tar jeg meg tid til det. Jeg gleder jeg meg til å få ta del i arbeidet og er sikker på at det vil gi et nytt og nyttig perspektiv. Det blir en fin erfaring å lære mer av de ulike jobbene og få mer innsikt i hva som ligger bak enn bare de korte videoene som presenteres.

Powered by Labrador CMS