Grethe Malkmus er ny EVP og Chief People & Communication Officer i Schibsted.
Grethe Malkmus er ny EVP og Chief People & Communication Officer i Schibsted.

Grethe Malkmus får ny rolle i Schibsted

Blir en del av Schibsteds konsernledelse for å lede Schibsteds People and Communication-avdeling.

Publisert Sist oppdatert

Grethe Malkmus er ny EVP og Chief People & Communication Officer i Schibsted.

Det opplyses i en pressemelding fredag.

På norsk betyr det at hun blir konserndirektør for HR og kommunikasjon i Schibsted.

Malkmus går inn i Schibsteds konsernledelse for å lede Schibsteds People and Communication-avdeling. Hun har hatt flere stillinger i selskapet og sist fungert som SVP People & Culture. Hun går inn i konsernledelsen etter Mette Krogsruds beslutning om å forlate Schibsted.

– Jeg er veldig glad for å kunne ønske et nytt medlem velkommen til Schibsteds ledergruppe fra våre egne rekker. Flere virkelig sterke interne kandidater var med i konkurransen, noe som viser hvor godt Mette Krogsrud har fostret talenter i organisasjonen. Det betyr også at Grethe vil ha et fantastisk team med seg for å ta person- og kommunikasjonsfunksjonen videre, noe jeg er sikker på at hun vil håndtere med utmerkethet, sier Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i Schibsted.

Malkmus har også vært direktør for organisasjonsutvikling for Schibsted News Media, og direktør for HR og organisasjonsutvikling i VG.

– Grethe har bred erfaring fra Schibsted og fra andre selskaper og bransjer, og hun har alle de faglige og personlige egenskapene som trengs for å gjennomføre våre mange spennende planer fremover.

Før Malkmus begynte i Schibsted jobbet hun for Amedia, og hadde flere stillinger, inkludert direktør for HR og kommunikasjon.

– Jeg liker denne sjansen til å ta på meg en rolle som er genuint inspirerende, spennende og meningsfylt. Det blir min oppgave å bygge videre på de enorme styrkene til People and Communication-teamet, og hjelpe Schibsted med å realisere sine ambisjoner som arbeidsgiver og som en familie av merkevarer. Jeg er beæret over å få denne unike muligheten, sier Malkmus.

Hun tiltrer sin nye stilling 1. oktober.

Powered by Labrador CMS