Daglig leder og partner i Ror Kommunikasjonsbyrå, Siv Mykland.

Kvinnelige kommunikasjons­gründere vil hjelpe andre opp og frem

Tre kvinner startet opp sitt eget byrå for to år siden. Nå ønsker de å hjelpe andre kvinner på gründerreisen i Trøndelag.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Det har vært to lærerike år hvor vi har høstet enormt med unike erfaringer. I dag er Ror Kommunikasjonsbyrå i en posisjon hvor vi kan hjelpe andre kvinner i startgropen slik vi selv har vært. Og da faller det oss helt naturlig å stille opp som en positiv drivkraft i næringslivet, forteller daglig leder Siv Mykland i en pressemelding.

Ror-gjengen har bestemt seg for å bistå en utvalgt kvinnelig gründerbedrift med oppstartshjelp for å bygge en sterk merkevare. Den som søker kan få for eksempel logo eller merkevarestrategi – alt avhengig av bedriftens eget behov og ønske.

– Kun 30 prosent av norske gründere er kvinner. Jeg tror at det dessverre er mange viktige innsikter og idéer vi som samfunn går glipp av. Så om vi kan gjøre en forskjell med våre erfaringer og kunnskap – både som fagfolk innen kommunikasjon og som kvinnelig startup, så er denne investeringen fra oss en «no brainer», sier Mykland i pressemeldingen.

Mykland håper at ved å stille opp, så kan de både inspirere kvinner til å bli gründere, men også bidra med praktisk hjelp.

– Å starte sin egen bedrift er både gøy og krevende. Vi ser så mye skaperkraft i denne regionen, så om vi kan bidra til at flere kvinnelige startups lykkes, så er det helt rått. Nå håper vi at vi blir kontaktet av mange gründerspirer fremover og gleder oss til å snakke med dem, sier Mykland.

Powered by Labrador CMS