Zynk har ansatt Maria Østerhus Lobo (41) og Kasper Silkoset Syvertsen (23)
Zynk har ansatt Maria Østerhus Lobo (41) og Kasper Silkoset Syvertsen (23)

Zynk har ansatt to nye rådgivere

Zynk har ansatt Maria Østerhus Lobo (41) og Kasper Silkoset Syvertsen (23)

Publisert Sist oppdatert

– Dette er knallsterke ansettelser, sier daglig leder Guri Størvold om de siste tilskuddene til rådgiverstaben i Zynk, i en pressemelding.

Maria Østerhus Lobo begynner som seniorrådgiver i Zynk i januar. 

Hun har bakgrunn som kommunikasjonssjef og leder for det politiske arbeidet i Virke og Econa, og har det siste halve året ledet kommunikasjonsarbeidet i YS. 

– Maria har det vi og våre kunder trenger: dyp erfaring fra sentrale organisasjoner i norsk nærings- og samfunnsliv, masse energi og stort pågangsmot, sier Størvold. 

Kasper Silkoset Syvertsen har nylig begynt som rådgiver i Zynk. 

Han kom fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping. Han har tidligere jobbet i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, og er i dag leder av Oslo Arbeidersamfunn og vararepresentant i bystyret i Oslo. 

– Kasper er en kraftfull kombinasjon av talent, et fantastisk engasjement og mye erfaring tross ung alder – og det har kundene raskt forstått. Kasper ble nærmest utsolgt på rekordtid, sier Guri Størvold. 

Fra før av er det kjent at Kristian Sarastuen også begynner i Zynk i januar. Sarastuen går inn som partner i Zynk. 

Zynk har ved nyttår 15 ansatte, hvorav 7 er partnere. 

– Vi visste at 2023 ville bli et omstillingsår i Zynk. Men nå har vi på plass et tungt og erfarent team, så vi kan nesten ikke vente med å gyve løs på 2024, sier Størvold.

 



Powered by Labrador CMS