– Denne påsken er det ferie med barna og forhåpentligvis start på hytte- og båtsesongen.
– Denne påsken er det ferie med barna og forhåpentligvis start på hytte- og båtsesongen.

#Påskepraten

Det kjekkeste Håvard har gjort på jobb er da han dinglet 50 meter over bakken fra et helikopter

I år tror han mangfoldskommunikasjon kommer til å bli enda viktigere.

Publisert Sist oppdatert

KOM24 har stilt fem spørsmål til en rekke folk i kommunikasjonsbransjen om hva de skal gjøre denne påsken, hva de vil anbefale andre å kose seg med denne påsken og hva som er det morsomste de har opplevd på jobben.

I dag er det Håvard Skjerstad Andersen, markeds- og kommunikasjonssjef i Norges Jeger- og Fiskerforbund som svarer i påskepraten.

– Hva skal du gjøre denne påsken?

– Denne påsken er det ferie med barna og forhåpentligvis start på hytte- og båtsesongen.

– Hvilke serier vil du anbefale andre å konsumere i påsken?

– Jeg er en nerd, så da blir anbefalingene deretter: The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Arcane og hvis noen har lyst på en skikkelig godbit så skal de se Carnival Row.

– Hva er det morsomste du har opplevd på jobb?

– Å bli funnet og heist opp av et redningshelikopter med TV 2-nyhetene på slep (planlagt vel å merke). Er ikke hver dag jeg får dingle 50 meter over bakken utenfor et helikopter.

– Hvordan vil du karakterisere kommunikasjonsåret så langt?

– Hektisk. Store kriser globalt og nasjonalt tar mye plass. Det har plutselig gått opp for mange hva personvern faktisk innebærer for kommunikasjonsfaget.

– Hvordan blir resten av kommunikasjonsåret?

– Jeg tror starten av dette året sier mye om resten. Mange vil måtte ta en grundig gjennomgang av sin profesjonelle bruk av sosiale medier, hvordan vi måler og analyserer våre besøkende på nett.

Jeg tror at mangfoldskommunikasjon kommer til å bli viktigere. Måten vi utformer våre kommunikasjonsmål må ta hensyn til mangfoldet i Norge i 2022. Norge er et land av mange kulturer og bakgrunner. Heldigvis betyr det at vi må ut og prate med flere, lære nye ting og se nye muligheter.

Powered by Labrador CMS