Involve har ansatt 24 år gamle Hedda Davidsen for å styrke teamet innen PR og integrert kommunikasjon
Involve har ansatt 24 år gamle Hedda Davidsen for å styrke teamet innen PR og integrert kommunikasjon

Fra studentliv i New York til PR-jobb i byrå

- Jeg er superfornøyd med å ha kapret drømmejobben i Involve, sier hun.

Publisert

Involve har ansatt 24 år gamle Hedda Davidsen for å styrke teamet innen PR og integrert kommunikasjon, opplyses det om i en pressemelding.

Davidsen kommer opprinnelig fra Porsgrunn, men har bodd litt over fire år i New York som student. Her tok hun en Bachelor i Journalistikk og kommunikasjon med fag i markedsføring på siden, før hun fullførte en Mastergrad i Branding and Integrated Communications ved City College of New York.

- Jeg er superfornøyd med å ha kapret drømmejobben hos Involve. Ikke bare er stillingen som skreddersydd til det jeg ønsker å drive med, men som et komplett kommunikasjonshus er Involve et sted hvor jeg kan få bedre forståelse for, og lære mer om ulike kompetanseområder, sier hun i meldingen.

Senior PR-rådgiver, Ingalill Sandal, sier de er glade for å få Davidsen med på teamet.

- Vi har etter hvert fått en stor kundeportefølje og leverer stadig mer på tvers av kommunikasjonsdisipliner. Hedda sin kompetanse bidrar til å styrke vårt team, ikke minst er hennes journalistiske erfaring, spennende internasjonale studier og gode engelskkunnskaper et stort pluss.

Davidsen begynte i Involve i slutten av februar og har til tross for utfordringer med pålagt hjemmekontor, funnet seg til rette.

- Involve er en gjeng med skikkelig dyktige folk som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med. Jeg har blitt tatt veldig godt imot av alle sammen, og føler meg allerede som en del av gjengen. Det er ganske godt gjort i og med at vi alle sitter hver for oss på hjemmekontor.

Powered by Labrador CMS