Hildegunn Schrøder Riksfjord har fått jobben som leder for kommunikasjon i Larvik kommune.

– Jeg har fått spørsmål om jeg ikke skal tilbake til mediebransjen. Da svarer jeg nei

Hildegunn Schrøder Riksfjord har fått jobben som leder for kommunikasjon i Larvik kommune.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Det var spennende å jobbe i Byavisa i andre byer, men jeg merker det er veldig deilig å kunne jobbe i sin egen hjemkommune. Nå er jeg en del av en stor organisasjon, og jeg må si at jeg ble positivt overrasket over hvor utrolig flinke folk i kommunen er. Jeg ble slått i bakken av all den spisskompetansen folk sitter på.

Det sier Hildegunn Schrøder Riksfjord til Østlands-Posten. Etter flere år i prosjektstillinger har hun nå fått jobben som leder for kommunikasjon i Larvik kommune.

Hun har tidligere jobbet som journalist i Østlands-Posten, og i Byavisa både i Sandefjord og Tønsberg, hvor hun var daglig leder og redaktør.

Hun begynte i det offentlige under sammenslåing-prosjektet, da Lardal og Larvik ble slått sammen. Da hadde hun en prosjektstilling som varte i et år, som ble forlenget opptil flere ganger. For litt over et år siden ble hun fast ansatt som kommunikasjonsrådgiver og nå har hun altså blitt sjef.

På avdelingen blir hun sjef for fire stykker. To fra politisk sekretariat og to kommunikasjonsrådgivere.

– Det er veldig tydelig at vi har en viktig rolle i kommunikasjon. Vi informerer innbyggerne om hva som skjer, når det skjer, hva som gjelder, og hvilke endringer som oppstår, sier hun til avisen.

Powered by Labrador CMS