Kommunikasjonsavdelingen i Human-Etisk Forbund vokser stadig:– Vi har nylig signert tre nye, høykompetente kollegaer, forteller kommunikasjonssjef Marit Øimoen.
Kommunikasjonsavdelingen i Human-Etisk Forbund vokser stadig:– Vi har nylig signert tre nye, høykompetente kollegaer, forteller kommunikasjonssjef Marit Øimoen.

Målrettet kommunikasjons­arbeid har resultert i medlemsrekord for forbundet

Runder 130,000 medlemmer: – De siste årene har vi gjennomført en full turnaround i hvordan vi jobber strategisk med kommunikasjon.

Publisert

Aldri før har flere meldt seg inn i Human-Etisk Forbund. Mer enn en tredjedel av medlemsmassen har kommet inn de siste tre årene , noe som er over 40 000 personer. Forbundet runder nå 130,000 medlemmer, og kommunikasjonssjef Marit Øimoen, forteller om et målrettet kommunikasjonsarbeid over tid.

– De siste årene har vi gjennomført en full turnaround i hvordan vi jobber strategisk med kommunikasjon. Vi har brukt tid og ressurser på å forstå både konteksten vi opererer i, og hva som er viktig for våre målgrupper.

Noe som innebærer at Human-Etisk Forbund har gjort seg mer tilgjengelige og senket terskelen for å melde seg inn.

– De siste årene har vi dessuten blitt mye flinkere til å spørre folk om de har lyst til å bli medlemmer.

Øimoen startet som kommunikasjonssjef i 2019, og da besto kommunikasjonsavdelingen av to kommunikasjonsrådgivere.

– Tre år senere har vi utvidet arbeidet vårt gjennom å samle interne ressurser, ansette viktig kompetanse og knytte strategiske partnerskap eksternt.

Og snart er det nye krefter på vei inn.

– Vi har nylig signert tre nye, høykompetente kollegaer som blir viktige bidragsytere i vår kommunikasjonsavdeling fra neste år.Powered by Labrador CMS