Inger Sethov er ansatt som kommunikasjonsdirektør i nyetablerte REITAN Handel AS.
Inger Sethov er ansatt som kommunikasjonsdirektør i nyetablerte REITAN Handel AS.

Inger Sethov blir kommunikasjonsdirektør i REITAN Handel

- Det blir vemodig å slutte i Hydro etter 16 år, men jobben i REITAN Handel kunne jeg ikke si nei til.

Publisert Sist oppdatert

Inger Sethov er ansatt som kommunikasjonsdirektør i nyetablerte REITAN Handel AS. Sethov kommer fra stillingen som konserndirektør i Hydro, hvor hun har vært kommunikasjonsansvarlig i 13 år. Det opplyses om i en pressemelding.

– Kunne ikke si nei

- Det blir vemodig å slutte i Hydro etter 16 år, men jobben i REITAN Handel kunne jeg ikke si nei til. Jeg ser frem til å lede kommunikasjonsarbeidet videre i en helt ny fase for virksomheten. Erfaringen fra et stort industrikonsern med stolte tradisjoner og solide prosesser kommer godt med. Dessuten gleder jeg meg til å fokusere mer på retail og forbrukerspørsmål, sier Sethov.

Som kommunikasjonsdirektør vil Sethov inngå i selskapets øverste ledergruppe og ha overordnet ansvar for ekstern og intern kommunikasjon, herunder medie- og samfunnskontakt og lederkommunikasjon. Hun får også ansvar for å videreutvikle kommunikasjonsfunksjonen i hele selskapet.

Sethov ble ansatt i Hydros kommunikasjonsavdeling i 2005. To år senere ble hun utnevnt til kommunikasjonsdirektør. Hun har vært medlem av konsernledelsen siden 2015.

Hun ledet arbeidet med reposisjonering av Hydro som et bærekraftig aluminiumsselskap, har jobbet systematisk med samfunns- og myndighetskontakt i Norge og internasjonalt, og har i tillegg hatt ansvar for kommunikasjonsarbeidet under flere kriser.

Sethov har tidligere jobbet som journalist og korrespondent i de internasjonale nyhetsbyråene Dow Jones og Reuters. Hun har en bachelorgrad i massekommunikasjon og journalistikk fra California State University Fresno i USA og har studert internasjonal journalistikk ved City University of London.

– Solid faglig bakgrunn

Administrerende direktør i REITAN Handel, Ole Robert Reitan gleder seg over den nye ansettelsen.

- Jeg gleder meg veldig til å få Inger med på laget. Hun har solid faglig bakgrunn og lang erfaring, og kommer til å styrke vårt kommunikasjonsarbeid i årene som kommer, sier Reitan i meldingen.

Reitangruppen har skiftet navn til REITAN og forenkler strukturen i tre selskaper: REITAN Handel, REITAN Eiendom og REITAN Kapital. REITAN Handel har 38 000 medarbeidere i Norden og Baltikum og omfatter 3754 utsalgssteder og sterke merkevarer som REMA 1000, 7-Eleven, Narvesen, Pressbyrån og Uno-X.

Sethov tiltrer stillingen senest 1. juli 2021.

Powered by Labrador CMS