– De første ukene har vært veldig bra, og jeg føler jeg har trukket vinnerloddet, sier Mathilde Paulsen. Her sammen med byråleder Lars Eia Kirkholm.

JCP PRAD henter ny sosiale medier-rådgiver: – Et ungt og fremadstormende talent

Mathilde Paulsen er ansatt som ny sosiale medier-rådgiver hos PR- og Reklamebyrået JCP PRAD.

Publisert

– Jeg har fulgt med på JCPs arbeid lenge, og alltid blitt imponert over det de har fått til. Dette har gjort JCP til en drømmearbeidsplass, sier Mathilde Paulsen i en pressemelding.

Hun er ansatt som ny sosiale medier-rådgiver hos JCP PRAD.

– Jeg har kriblet etter å komme i gang, og gleder meg til å bli inspirert av dyktige og kreative mennesker. De første ukene har vært veldig bra, og jeg føler jeg har trukket vinnerloddet.

Mathilde (25) blir ny sosiale medier-rådgiver hos JCP PRAD: – Det er drømmearbeidsplassen.

Paulsen har en mastergrad i Medieutvikling – Medier og kommunikasjon fra OsloMet, og kommer fra kommunikasjonsavdelingen hos Rambøll, der hun jobbet med sosiale medier, optimalisering av nettsidene og bisto med employer branding.

– I Mathilde har vi sikret oss et ungt og fremadstormende talent, som allerede har bøttevis med god og relevant erfaring, sier byråleder Lars Eia Kirkholm.

Den nye SoMe-rådgiveren har også tidligere jobbet i Pickatale, som markedskoordinator med hovedansvar for SoMe-strategi i Norge, Sverige og Danmark, i tillegg til influensermarketing og annonsering.

– I tillegg er hun et perfekt tilskudd til den gruppa vi er så stolte over å ha skapt i JCP PRAD, der faglig kvalitet og det å være et hyggelig og sosialt menneske går hånd i hånd, avslutter Kirkholm.

Powered by Labrador CMS