Jens Sjöberg og daglig leder, Kristoffer Broeng Gjennestad
Jens Sjöberg og daglig leder, Kristoffer Broeng Gjennestad

Jens har erfaring som byråleder – nå er han ansatt som rådgiver

Spirit opplever stor vekst i antall forespørsler fra eksisterende og nye kunder, og ansetter tidligere byråleder som konsulent.

Publisert

Spirit ruster for fremtiden og henter inn Jens Sjöberg som ny seniorkonsulent.

Det melder de i en pressemelding.

Sjöberg kommer sist fra stillingen som byråleder i Very Agency.

– Etter ni innholdsrike år i Very Agency, investerte jeg rett og slett i litt egentid. Det tror jeg er lurt når man jobber i denne bransjen, dersom man har mulighet til det. Men etter en høst med soppturer, slow cooking og podcaster, merker jeg at det er på tide å bli kreativt utfordret igjen, sier han.

– Jens blir et velkomment tilskudd for oss og, ikke minst, kundene våre. Han bringer viktig erfaring fra strategiske prosesser, samt arbeid med posisjonering og merkevarebygging for en rekke kunder. Ikke minst er han et arbeidsjern og en sabla hyggelig person, sier daglig leder Kristoffer Broeng Gjennestad i pressemeldingen.

2022 var et hektisk år for retailbyrået Spirit.

Fjoråret begynte med en fusjon mellom Spirit og det kreative byrået Play, etterfulgt av at Tradesolution gikk inn som 50 prosent medeier i selskapet. Resultatet ble en dobling i både omsetning og antall medarbeidere, og etter sommeren flyttet de inn hos nye eiere, i nyoppussede lokaler på Bryn

– Med Play styrket vi oss markant på det kreative, og gjennom å bli en del av Tradesolution får vi tilgang til både innsikt og teknologi. At vi nå i tillegg får med Jens på laget, gjør at vi sitter på en unik miks av kunnskaper, sier managing partner Tom Aulie i pressemeldingen.


Powered by Labrador CMS