Sigve Mejdal, NPG Sport & Communication.
Sigve Mejdal skal jobbe i NPG Sport & Communication.

NPG Sport & Communication styrker produksjonsteamet

Henter ung videojournalist med erfaring fra blant annet TV 2 og Klassekampen.

Publisert

Sigve Mejdal skal jobbe i NPG Sport & Communication. Det skriver de i en pressemelding.

– Vi har styrket oppdragsmengden betydelig denne våren, på alle fronter, og har brukt de siste månedene på å finne en sulten og allsidig videojournalist som kan hjelpe oss med å bygge opp TV- og innholdsavdelingen vår. Det fant vi i Sigve Mejdal, og vi er veldig glade for at han kan gå rett inn og levere på nye og eksisterende kunder, sier Svein Graff, administrerende direktør i NPG Sport & Communication. 

NPG Sport & Communication spesialiserer seg på spons, kommunikasjon, eventer og innholdsproduksjon for utøvere, idrettsforbund og næringslivsaktører med interesser i norsk og internasjonal idrett. 

Selskapet eies av tidligere NFF-topper Svein Graff og Ronny Aasland, sammen med tidligere Discovery-topp Espen Skoland og NPG, som er et av Norges ledende fullservicebyrå innen merkevareaktivering, stands og eventer. 

I vinter hentet selskapet Johan Bull til å lede innholdsteamet i det nystartede byrået. Bull har lang erfaring med TV-produksjon fra blant annet BBC, NRK og Discovery. 

– Vi har på veldig kort tid bygget opp en svært anstendig kundebase som etterspør vår TV-erfaring. I tillegg har vi bygget et topp moderne TV-studio i våre lokaler på Ullevaal Stadion, som kan konkurrere med et hvilket som helst annet TV-studio, men som koster langt mindre å drifte, og som dermed kan tilbys til en rimelig pris til våre kunder. Med den takten vi holder nå, var vi ganske desperate etter flere flinke folk, og jeg er derfor veldig glad for at Sigve vil bli med på laget, sier Johan Bull, leder for innholdsproduksjon i NPG Sport & Communication. 

Sigve Mejdal er 23 år og har blant annet erfaring som videojournalist fra TV 2 og Klassekampen.

– Jeg gleder meg til å få bruke min erfaring i en ny og spennende setting, og ser frem til å være med å videreutvikle selskapet, slik at kundene får et så bra produkt som overhodet mulig. 

Powered by Labrador CMS