Avtroppende administerernde direktør i Trønder-Avisa John Arne Moen, og påtroppende Sivert Rossing
Avtroppende administerernde direktør i Trønder-Avisa John Arne Moen, og påtroppende Sivert Rossing

John Arne Moen blir kommunikasjons­direktør i Åkerblå Group

– Jeg gleder meg stort til å skifte beite.

Publisert Sist oppdatert

John Arne Moen er ansatt i Åkerblå Group AS som direktør for kommunikasjon, marked og samfunn.

Det skriver Trønder-Avisa.

Moen er Trønder-Avisas tidligere sjefredaktør og administrerende direktør. Men nå er det altså kommunikasjon og markedsføring han skal drive med.

– Jeg gleder meg stort til å skifte beite og begynne å jobbe for et selskap som hver dag arbeider for å gjøre havhelse for blå sektor og utbygging av fornybar energi mest mulig bærekraftig, sier John Arne Moen til Trønder-Avisa.

Avisen skriver at Moen skal ha fått flere jobbtilbud de siste årene, men det var ikke før dette dukket opp at han ble interessert.

I august skrev Medier24 om Moens avgang fra jobben i Trønder-Avisa. Da skrev de at «Moen sier han ikke hadde noen plan om å forlate mediebransjen, men at «en forespørsel om en jobb utenfor mediene tidligere i sommer» fikk han til å tenke seg godt om.»

– Jeg har hatt 19 fantastiske år i Trønder-Avisa. Det er derfor ikke slik at jeg velger å slutte fordi jeg er misfornøyd med medieselskapet som arbeidsgiver eller de arbeidsoppgaver jeg har hatt. Men i en alder av 57 fikk jeg en mulighet til å bli med på en helt ny reise, som også bidrar til at min private logistikk går langt bedre opp enn tilfellet er i dag, sa Moen da.

Det var altså jobben i Åkerblå Group AS det var snakk om.

– Vi er utrolig stolt av å få med John Arne med på laget, hans kompetanse og ledererfaring vil bidra til å utvikle Åkerblå videre innenfor kommunikasjon, havhelse og bærekraft. John Arne har de rette personlige egenskaper som vi har lett etter når vi skulle ansatte ny leder for kommunikasjon, marked og samfunn, sier Roger Sørensen, som er adm. direktør i Åkerblå Group.

Powered by Labrador CMS