Administrerende direktør Renate Larsen i Norges Sjømatråd, Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes skal jobbe sammen for å forsterke posisjonen til norsk sjømatråd i hele verden. På bildet: Renate Larsen, Karsten Warholm, Leif Olav Alnes

Karsten Warholm inngår samarbeid med Sjømatrådet: – Alt det beste kommer fra kysten av Norge

Har inngått avtale som strekker seg over to år.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Mine forfedre jobbet selv på sjøen med alt mulig av fangst og fiske, og jeg har alltid hatt en stor forkjærlighet for norsk sjømat. Sjømat er også en viktig del av kostholdet mitt og helt nødvendig for å levere de resultatene som jeg gjør. Det er jo også en kjent sak at alt det beste i verden kommer fra kysten i Norge, sier Karsten Warholm i en pressemelding, fredag.

Fredag ble det kjent at Warholm inngår en toårig samarbeidsavtale med Sjømatrådet.

Han skal nå bidra til å gjøre norsk sjømat bedre kjent over hele verden.

– Jeg er utrolig stolt over at Karsten Warholm nå skal jobbe sammen med oss for å nå vår visjon. Det er en veldig god match mellom oss, og jeg er trygg på at vi kommer til å samarbeide godt og støtte opp om hverandres arbeid, sier administrerende direktør Renate Larsen i Norges sjømatråd i pressemeldingen.

2021 blir tidenes beste år for norsk sjømateksport. Med en måned igjen av året passerte man den gamle verdirekorden fra 2019 på 107,2 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS