Tirsdag 2. november får RedAnt-sjef Tommy Gaustad og Try-sjef Kjetil Try besøk på jobb av to ungdommer gjennom initiativet «Leder for en dag» av Ungt Entreprenørskap.
Tirsdag 2. november får RedAnt-sjef Tommy Gaustad og Try-sjef Kjetil Try besøk på jobb av to ungdommer gjennom initiativet «Leder for en dag» av Ungt Entreprenørskap.

Reklametoppene skal skygges: – Det blir spennende

Tirsdag får Kjetil Try og Tommy Gaustad besøk på jobb av to unge ledertalenter.

Publisert

«Leder for en dag» er et årlig initiativ fra Ungt Entreprenørskap, og neste uke skal Liam Østvik (18) få følge Kjetil Try på jobb, mens Oda Hjelle (19) skal få tilbringe tid med RedAnt-sjef Tommy Gaustad.

– Det er jeg sikker på at blir spennende, både for Oda og for oss her i maurtua. Jeg synes det er fint å kunne bidra i et prosjekt som dette. Ungt Entreprenørskap gjør en veldig viktig jobb for å gi entreprenører og unge talenter muligheter tidlig og i en ung alder, sier Gaustad og fortsetter:

– I tillegg er det jo viktig i det store bildet for norsk næringsliv, og også en bransje som vår, fordi det foregår en rask utvikling. Når det gjelder hvordan vi best mulig kan håndtere den utviklingen og sammensmeltingen av teknologi og kommunikasjon som vi ser nå, da tror jeg de unges skapergleder og tro på seg selv vil være avgjørende.

– Lytte til de unge

– Vi gleder oss til å gi Oda et innblikk i de travle dagene våre hvor vi driver med masse spennende film og innholdsproduksjon.

Gaustad forteller at besøket skal få bli med på en helt vanlig dag.

– Jeg vil også bruke tid på å sette henne godt inn i hvordan vi tenker, også håper jeg vi kan få noen tanker fra henne om det vi driver med. Det er viktig å lytte til de unge.

I Øvre Slottsgate 8 i Oslo får konsernsjef Kjetil Try også besøk.

– Vår nye partner Ferd har vært sentrale drivere i Ungt Entreprenørskap over flere år, så etter et veldig godt initiativ fra dem så har jeg blitt med på Leder for en dag, sier Try.

– Jeg ser frem til å tilbringe dagen med Liam Østvik. Han har oppnådd imponerende ting allerede, så jeg kan sikkert lære en hel del av han også. I løpet av dagen skal jeg ha møter med ulike deler av huset vårt og gi en innføring i hvordan vi jobber på tvers av fagfelt innen kreativitet, teknologi og strategi.

Inspirasjon til en fremtidig karriere

Forrige skoleår etablerte over 13.000 elever og studenter en ungdomsbedrift eller en studentbedrift i regi av Ungt Entreprenørskap. De 22 ledertalentene som deltar på «Leder for en dag» er plukket ut basert på sine prestasjoner i dette arbeidet, og blir koblet opp mot en toppleder fra et relevant selskap eller organisasjon.

22 ledertalenter fra hele landet er håndplukket til å delta på «Leder for en dag».
22 ledertalenter fra hele landet er håndplukket til å delta på «Leder for en dag».

– Vi ønsker å gi elever og studenter en trygg arena for trening og læring før de skal ut i det virkelige arbeidslivet. Gjennom «Leder for en dag» får de god veiledning, verdifull ledertrening og et viktig nettverk på veien videre. Derfor er vi veldig takknemlig overfor de lederne og bedriftene som stiller opp for ungdommene og gir dem inspirasjon til en fremtidig karriere, forteller Grete Ingeborg Nykkelmo, administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS