Isabelle Ingvaldsen (20) fra Tønsberg studerer Reklame og merkekommunikasjon ved Fagskolen Kristiania i Oslo.
Isabelle Ingvaldsen (20) fra Tønsberg studerer Reklame og merkekommunikasjon ved Fagskolen Kristiania i Oslo.

#Kommunikasjonsstudenten

– Kommunikasjon setter lys på viktige temaer som ikke blir snakket så mye om

Isabelle Ingvaldsen studerer Reklame og merkekommunikasjon ved Fagskolen Kristiania, og svarer på dagens #Kommunikasjonsstudenten.

Publisert

I spalten #Kommunikasjonsstudenten ønsker KOM24 å sette fokus på studentene, og bransjens framtidige ansatte. I spalten forteller blant annet hvorfor de har valgt sin studieretning, hvilke forventninger og tanker de har om bransjen de er på vei inn i og hva de forbinder med god kommunikasjon.

Neste person i spalten vår er Isabelle Ingvaldsen fra Tønsberg, som studerer Reklame og merkekommunikasjon ved Fagskolen Kristiania i Oslo.

– Hvorfor valgte du akkurat dette studiet?

– Jeg kom ikke inn på mitt originale valg, men så oppdaget jeg dette studiet. Det lignet på hva jeg i utgangspunktet ønsket å studere, at det var blitt fullfinansiert var også en pluss.

– Har du en deltidsjobb/jobb ved siden av studiet?

– Ikke enda.

– Hva tenker du om jobbmulighetene som finnes i kommunikasjonsbransjen?

– Her har vi så mange muligheter at jeg kan bare halvparten av dem! Det er veldig spennende å ha så mange muligheter. Jeg gleder meg til å finne ut mer spesifikt innenfor temaet hva jeg ønsker å bli.

– Hvorfor er kommunikasjon viktig for deg?

– Kommunikasjon er relasjonen man har med andre personer. Vi formidler og deler budskap, tanker og synspunkter, og skaper en dialog med andre. En kan legge lys på viktige temaer som kanskje ikke blir snakket om ofte nok, og generelt dele viktige budskap til de som er villige til å høre. Derfor syntes jeg kommunikasjon er viktig.

– Har du et forbilde/inspirasjonskilde i bransjen?

– Nei, ikke noen bestemte.

– Hva tenker du er viktig for å kommunisere godt?

– Bruke klare og tydelige ord til å formidle budskapet ditt, og å være positiv og hyggelig i måten man kommuniserer på. Det er også viktig å lytte på hva andre sier og hvilke synspunkter de har.

Powered by Labrador CMS