Line Tresselt
Line Tresselt

Norske Line Tresselt (38) skal lede Rud Pedersen-gruppens forsvarsteam i Europa

– Vår ambisjon er å bli det ledende europeiske konsulentselskapet innen forsvar og sikkerhet.

Publisert

Det sier Line Tresselt i en pressemelding fra Rud Pedersen.

Nå starter hun i en nyopprettet stilling som Group Defence & Security Director på tvers av Rud Pedersen Groups 14 europeiske kontorer.

– Tidspunktet vi gjør dette på er helt riktig. Vi er inne i en usikker tid i Europa. De fleste land må både investere mer i forsvarsmateriell, samt samarbeide bedre, sier hun i pressemeldingen.

Line Tresselt er 38 år og har jobbet 8 år i Rud Pedersen Public Affairs i Norge som partner og leder for Forsvars- og sikkerhetsteamet.

Tresselt har tidligere vært politisk rådgiver for forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen, programansvarlig for det nordiske UNESCO-kontoret og arbeidet med myndighetskontakt i kommunikasjonsenheten i Norsk olje og gass.

I den nye rollen vil Line Tresselt utvikle og styrke Rud Pedersen Groups tjenester til sine mange lokale og internasjonale forsvarskunder - både i nasjonale markeder og med tanke på økt interesse for felles anskaffelser av forsvarsmateriell på tvers av land.

I Norge har forsvar over tid vokst til å bli Rud Pedersens nest største sektor i omsetning, etter helsesektoren.

– Jeg er stolt av den innsatsen Line har gjort i Norge, og hun er utvilsom riktig person til å lede denne satsingen i Europa slik at vi kan bistå kunder i flere forsvarsmarkeder samtidig, sier Managing Partner i Norge, Kristian Hvilen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS