Kruse Larsen. Vilde Coward

Vilde T. Coward går til Kruse Larsen

Forlater Sannum&Bergestuen etter bare noen måneder i jobben.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en veldig spennende ansettelse for oss. Vilde har bred erfaring fra politikken, kommunikasjon og næringslivet. Det er en perfekt kombinasjon i Kruse Larsen, sier partner i Kruse Larsen, Tim Peters i en pressemelding.

Kruse Larsen styrker laget med tidligere Ap-politiker og NHO-rådgiver Vilde T. Coward.

Hun skal jobbe spesielt med strategisk kommunikasjon, politisk påvirkning og langsiktig posisjonering for Kruse Larsens kunder.

Hun kommer fra jobben som daglig leder i Sannum & Bergestuen, og har tidligere jobbet i Kirkens Bymisjon, som rådgiver og taleskriver ved Det Kongelige Hoff og som politisk rådgiver i NHO. Hun har jobbet innenfor områdene kompetanse, arbeidsliv, energi og industri.

– Det er en udelt glede å få starte i landets beste byrå på kommunikasjon og politikk. Jeg håper å kunne styrke selskapets portefølje med min kompetanse, og ser frem til å jobbe med så erfarne og kunnskapsrike kolleger på en stor bredde av kunder, sier Coward i pressemeldingen.

Etter ansettelsen av Coward, har Kruse Larsen 22 rådgivere. Selskapet har de siste årene opplevd stor vekst på områdene krisekommunikasjon, bærekraft, helse, energi, fiskeri og havbruk.

Powered by Labrador CMS