Svane har valgt SMFB som sin byråpartner på selskapets viktigste lansering på 50 år.
Svane har valgt SMFB som sin byråpartner på selskapets viktigste lansering på 50 år.

Svane velger SMFB

Svane står overfor sin viktigste lansering noensinne. Til å hjelpe seg med lanseringen har de valgt SMFB.

Publisert

Det skriver de i en pressemelding, mandag.

– Når vi nå planlegger for vår største satsning noensinne, var det viktig for oss å finne en partner som vi var komfortable å jobbe med. Som nesten kunne fungere som en forlengelse av vår egen markedsavdeling. I tillegg var det selvsagt avgjørende at de hadde internasjonal erfaring. Alt dette fant vi i SMFB. Et dedikert team med god erfaring fra å jobbe internasjonalt, både fra å ta norske merkevarer ut i verden, men også fra å jobbe med internasjonale merkevarer, sier salg og markedsdirektør i Svane, Tor Sandblåst i en pressemelding.

Svane har i mange år vært en ledende produsent av senger, med distribusjon langt utover Norges grenser. Nå står de overfor sin viktigste lansering noensinne. Til å hjelpe seg med lanseringen har de valgt SMFB.

– Selv om hjemmemarkedet er viktig å ha et godt fotfeste i, er det jo alltid spennende å jobbe med merkevarer som har ambisjoner utover eget marked. Nå gleder vi oss bare til å bidra i lanseringen av deres største sengerevolusjonen på 50 år, sier Lasse Polmar, rådgiver i SMFB i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS