– Vi har alltid som mål å forbedre TikTok-opplevelsen og sikkerhetssystemene våre, Managing Director, Global Business Solutions, for TikTok Nordics, Liv Sandberg.
– Vi har alltid som mål å forbedre TikTok-opplevelsen og sikkerhetssystemene våre, Managing Director, Global Business Solutions, for TikTok Nordics, Liv Sandberg.

Nye TikTok-funksjoner gir mulighet til å tilpasse egen seeropplevelse

– Samtidig erkjenner vi at det vi forsøker å oppnå er komplekst, og vi kan gjøre noen feil underveis. Men vårt fokus er alltid å skape den tryggeste og beste opplevelsen, sier Liv Sandberg. i TikTok.

Publisert

TikTok får på plass flere nye funksjoner som skal hjelpe brukerne med å tilpasse sin egen feed. Funksjonene er blant annet inspirert av film- og TV-industrien, og skal beskytte brukere under 18 år mot innhold for voksne.

– Vi har alltid som mål å forbedre TikTok-opplevelsen og forbedre sikkerhetssystemene våre slik at samfunnet vårt kan få enda mer glede av det de liker. Vi forstår at det kan være noe innhold som ikke alle er komfortable med, og innføringen av innholdsnivåer vil bidra til å redusere sannsynligheten for at tenåringer blir eksponert for innhold som ikke er passende for dem, sier Tracy Elizabeth, leder for Issue Policy, Bay Hub, TikTok i en pressemelding.

Det utvikles stadig nye funksjoner for plattformen, og en av dem er at brukeren selv kan velge at de ikke er interessert i en video. Da vil lignende videoer automatisk hoppes over.

Innfører tematisk modenhetsnivå

I tillegg lanserer selskapet nå også et verktøy for å filtrere bort videoer med spesifikke ord eller hashtagger.

– Vi har alltid som mål å forbedre TikTok-opplevelsen og sikkerhetssystemene våre, slik at samfunnet vårt kan få enda mer av det de setter pris på, sier Managing Director, Global Business Solutions, for TikTok Nordics, Liv Sandberg.

TikTok jobber også med å bygge et system for å organisere innholdet basert på tematisk modenhetsnivå, på samme måte som systemet som brukes for filmer, TV-serier og dataspill. Når det oppdages at en video inneholder modne eller komplekse temaer, for eksempel fiktive scener som kan være skremmende eller intense for et yngre publikum, vil videoen bli registrert med et modenhetsnivå, for å bidra til å forhindre at de under 18 år ser den.

– Samtidig erkjenner vi at det vi forsøker å oppnå er komplekst, og vi kan gjøre noen feil underveis. Men vårt fokus er alltid å skape den tryggeste og beste opplevelsen for samfunnet vårt, og vi vil fortsette å lytte til tilbakemeldinger fra samfunnet vårt og fortsette å konsultere med uavhengige eksperter.

Powered by Labrador CMS