Etter over 15 år som journalist tar Sigfrid Kvasjord nå steget over til å bli kommunikasjonsrådgiver.

Sigfrid forlater journalistikken og blir kommunikasjonsrådgiver

Danket ut nesten 70 søkere og sikret seg ny jobb.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Sandefjord virker som en veldig spennende kommune å jobbe i. Det er en stor kommune som vil mye, og som satser på utvikling av digitale løsninger. Det er noe av det som trigger meg ved jobben, sier Sigfrid Kvasjord til Sandefjords blad.

Etter tolv år som journalist i Østlands-posten sier hun nå takk for seg til journalistikken og blir kommunikasjonsrådgiver i Sandefjord kommune.

– Det blir veldig rart å forlate jobben jeg har hatt i så mange år. Jeg kommer nok til å savne kollegene, men jeg blir boende i Larvik og regner med å møte på folkene jevnlig, selv om jeg nå begynner å jobbe i nabobyen, sier hun til SB.

Før hun var i Østlands-posten, var hun tre år i Vestnytt. Hun har og erfaring fra Sunnmørsposten og Vest-Telemark blad.

Det kom inn 70 søknader til jobben som kommunikasjonsrådgiver.

– Vi hadde 70 søkere til stillingen, mange av dem med den kompetansen vi etterspurte i utlysningen. Etter to intervjurunder falt vi ned på Sigfrid, som vi gleder oss stort til å få på plass. I tillegg til det kommunikasjonsfaglige har hun høye digitale ferdigheter og er sterk på utvikling, sier leder ved næringsutvikling, kommunikasjon og politisk sekretariat, Jan Erik Hvidsten til lokalavisen.

Powered by Labrador CMS