Kine Paulsen Austerslått er PR-rådgiver i Trigger.
Kine Paulsen Austerslått er PR-rådgiver i Trigger.

#Sommerpraten

Da flyet til Kine ble kansellert, kastet hun seg i bilen til Marbella

– Veien hit ble lite grann mer kronglete enn planlagt, men jeg fikk sett Eiffeltårnet for første gang på turen ned – så jeg er happy!

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det PR-rådgiver i Trigger, Kine Paulsen Austerslått, som svarer i Sommerpraten.

– Har du pass?

– Jeg har pass, men har (skuffende nok) ikke trengt å vise det fram denne sommeren.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Da flyet til Spania ble kansellert kastet jeg meg i bilen og dro på en liten bilferie nedover Europa med familieleiligheten i Marbella som endestasjon. Nå nytes feriedagene på stranda med en drink i hver hånd og Island In The Sun på øret. Veien hit ble lite grann mer kronglete enn planlagt, men jeg fikk sett Eiffeltårnet for første gang på turen ned – så jeg er happy!

Kine på vei til Marbella med bil.
Kine på vei til Marbella med bil.

– Ellers ser jeg fram til Oslo-sommer mot slutten av ferien. Å kunne sole seg i parken, spise digg lunsj eller middag på restaurant og avslutte med et bad i havna er en perfekt sommerdag for meg.

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Jeg er definitivt lykkeligst om sommeren, og liker de små gledene som å ligge på stranda med en god bok og høre på musikk, fjellturer i Sunnmørsalpene og roadtrips med venner. Jeg bodde også i Australia for noen år siden, der var det sommer stort sett hele året og det må nok være mitt aller beste sommerminne.

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– Den første jeg tenker på er Amnesty sin abortkampanje i lys av opphevelsen av Roe v. Wade i USA. Synes den er veldig fin. Det er lite som provoserer meg mer enn «pro life»-bevegelsen og konservative som ønsker å frata kvinner retten over egen kropp og privatliv.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

Mange flinke nyutdannede å se opp for fremover. Jeg digger også min tidligere studievenninne, Anette Bjørnå, som har vært innom både Silicon Valley og generalkonsulatet i New York, i tillegg til å gjøre kule ting her hjemme til lands. Hun har mange spennende erfaringer som jeg lar meg inspirere av, og jeg gleder meg til å følge karrieren hennes videre.

– Når tryna du sist på jobb?

– Skikkelig kjedelig svar, men jeg har ikke rukket å drite meg ut ordentlig på jobb enda. Spør meg igjen neste år?

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Ikke vent på at mulighetene skal komme til deg, vis engasjement og tør å ta sjanser.

Powered by Labrador CMS