Noen av YouTuberne tilknyttet Splay: (f.v) Randulle, Amalie Olsen, Tim Kristian, Sandra Thoen, Cornelia Thorsen, Victoria Skau, RobTheSir, Agnetesh

Splay One solgt

Svensk digitalt mediebyrå er kjøperen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I en pressemelding tirsdag kveld kommer det frem at NENT group nå har solgt Splay One til et svensk digitalt mediebyrå ved navn Caybon.

Splay One arbeider med kommersiell underholdning, og er kjent som Nordens største YouTube nettverk. De siste årene har selskapet utvidet seg til å arbeide med innholdsutvikling, strategi, distribusjon og produksjon til flere ulike plattformer.

Byrået har hovedkontor i Stockholm og har 120 ansatte fordelt på fire land følgende land: Sverige, Norge, Finland og Danmark. Her i Norge er flere kjente influensere slik som Agnetesh, Amalie Olsen, Herman Dahl, Randulle og Dennis Vareide tilknyttet nettverket.

Splay One var tidligere en del av NENT Studios, og det er tidligere blitt varslet at byrået skal selges.

Det opplyses om at Caybon, som også har hovedkontor i Stockholm, produserer og distribuerer digitale kampanjer til kunder over hele verden. Selskapet har 500 ansatte fordelt på 14 kontorer i Europa og Nord-Amerika.

Det fremkommer i meldingen at de finansielle detaljene om Splay One-transaksjonen enda ikke er kjent.

Powered by Labrador CMS