Podkast-stjerne og sexolog Iselin Guttormsen.
Podkast-stjerne og sexolog Iselin Guttormsen.

Vixen Awards

Dette er Årets influenser

– Jeg gjør alt for å bli hørt, sier Iselin Guttormsen.

Publisert Sist oppdatert

(GAMLE LOGEN, OSLO): Fredag kveld et det duket for Vixen Awards, prisutdelingen som skal kåre landets beste influensere og profiler.

I utdelingens gjeveste kategori, årets influenser, var det fem finalister: Hanna-Martine, Ingeborg Senneset, Iselin Guttormsen, Emilie Nereng og Rawdah Mohamed.

Det var podkast-stjerne og sexolog Iselin Guttormsen som stakk av med prisen.

– Jeg har virkelig ikke forberedt noen tale. Aller først vil jeg takke Sebastian Solberg, han «rare slitsomme altfor mye mannen» som oppdaget meg på sosiale medier, en mamma-kanal på Snapchat. Jeg vil også takke David Eriksen som turte å satse på en dame som snakket om sex, åreknuter og hemorider. Takk til Eccentric People som gjorde det mulig for meg å starte podkasten G-punktet , og at jeg har fått muligheten til å skrive bok. Og ikke minst til familien min og de kjære barna mine som har vært min store inspirasjon og som har fått meg til å se annerledes på ting, sier hun fra scenen og fortsetter:

– Mange synes kanskje jeg er brautende og provoserer for å bli hørt, men jeg gjør alt for å bli hørt, og jeg tror det er mange som misforstår meg med budskapene mine.

Og nevner blant annet parforhold, overgrep og utroskap.

– Alt det tøffe livet har å by på. Det er så mangt hva man formidler, for det er dine egne subjektive meninger som strømmer gjennom deg. Men vi må klare å se andre med respekt og forståelse, selv om vi er uenige i mange temaer. Tusen takk!

  • For ordens skyld, jurymedlem Erik Waatland er ansvarlig redaktør for KOM24.
Powered by Labrador CMS