F.v. Alex Rosén, Trine Haltvik, Steffen Iversen, Anette Skarpaas Ramm (programleder), Martin Johnsrud Sundby (programleder), Mads Clemmetsen, Jenny Jensen og Jonathan Romano, blir å se i «16 uker med helvete» på TVNorge og Discovery+.

«Insta-snekker» begynner året med 16 ukers helvete

Mads Clemmetsen er en av seks kjendiser som skal trenes og loses av tidligere langrennsløper Martin Johnsrud Sundby og klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm, på TVNorge: – 16 ukers helvete har vært beinhardt, mye hardere en jeg kunne forestille meg.

Publisert Sist oppdatert

Mandag går startskuddet for den andre sesongen av «16 ukers helvete». Etter premieren i fjor, fikk programmet kritikk fra blant andre influenser Linnéa Myhre, som skrev på Twitter at programmet «kanskje det jævligste jeg har sett siden Kari Jaquesson lagde slanke-tv med barn i 2006».

Mandag kveld er det klart for den andre sesongen, og i denne runden møter vi Alex Rosén, Jenny Jensen, Steffen Iversen, Trine Haltvik, Jonathan Romano og Mads Clemmetsen.

Sistnevnte er elektriker og selverklært altmuligmann og driver Instagram-kontoen @madspusseropp. Clemmetsen nærmer seg 100 000 følgere og er en del av Max Social som er en del av Schibsted Norge. Høsten 2021 ble han kjent gjennom programmet «Eventyrlig Oppussing», på TV 3.

Clemmetsen innrømmer at 16 ukers-deltagelsen var hard, kombinert med jobb.

– 16 ukers helvete har vært beinhardt, mye hardere en jeg kunne forestille meg. I tilegg til å følge regime til Martin på trening og Anettes kostholdsplan, så har jeg kombinert det med mitt største oppussingsprosjekt så langt. Så det ble ekstremt lange dager. Men, jeg ga alt jeg hadde hele veien og er meget fornøyd med resultatene, skriver han i en SMS, til KOM24.

Powered by Labrador CMS