Even Dragsten, til venstre, og Andreas Eidem er henholdsvis ny grafisk designer og tekstforfatter i Ror Kommunikasjonsbyrå.

Trondheimsbyrået Ror henter to nye kreatører

Rapporterer om stor aktivitet i Trondheim.

Publisert

– Vi er meget fornøyde med å få Even og Andreas på laget. De styrker oss som team og vil være viktige for utviklingen av Ror framover. Ikke bare er de sterke kreatører, men de er også utrolig trivelige og bidrar til mye latter på kontoret, sier daglig leder Siv Mykland i Ror Kommunikasjonsbyrå i en pressemelding.

Grafisk designer Even Halle Dragsten og tekstforfatter Andreas Ryen Eidem er nye ansatte i Ror Kommunikasjonsbyrå.

Dragsten kommer fra jobb i Fagtrykk, mens Eidem er hentet fra Tibe T Reklamebyrå.

Ror Kommunikasjonsbyrå startet opp under pandemien og teller i dag fire ansatte. Partner og Art Director Lisa Løseth forteller i pressemeldingen om en kundeportefølje som vokser.

– Vi merker stor etterspørsel og har nå et sterkt kreativt team som gjør at vi kan ta på oss større prosjekter. Vi er glade og stolte over at disse to valgte å satse på oss, sier Løseth.

Dragsten og Eidem sier i pressemeldingen fra sin nye arbeidsgiver at de er selv svært fornøyde med å ha mønstret på hos Ror.

– Jeg er veldig svak for sjølivsmetaforer, men ble nok aller mest solgt på hvordan Ror jobber tett med kundene for å utvikle merkevarer. Denne seilasen gleder jeg meg til å være med på, i lag med svært dyktige kolleger, sier Eidem.

Powered by Labrador CMS