– I tillegg blir min viktigste oppgave å sørge for at kommunikasjonsarbeidet støtter opp om de strategiske målene til Oslo Børs og Euronext, sier Cathrine Lorvik.
– I tillegg blir min viktigste oppgave å sørge for at kommunikasjonsarbeidet støtter opp om de strategiske målene til Oslo Børs og Euronext, sier Cathrine Lorvik.

Forlater Swedbank og blir ny kommunikasjonssjef på Oslo børs

– Jeg skal sørge for at Oslo Børs tar større plass i samfunnsdebatter.

Publisert

– Jeg vi ha kommunikasjonsansvaret for Oslo Børs og inngår samtidig i kommunikasjonsteamet i Euronext som eier Oslo Børs, sammen med kollegaer som har tilsvarende roller i Amsterdam, Brussel, Dublin, Lisboa og Paris, sier Cathrine Lorvik Segerlund.

Hun blir ny kommunikasjonssjef på Oslo Børs i august.

Etter ferien starter Lorvik Segerlund i jobben som kommunikasjonssjef, og vil blant annet håndtere pressehenvendelser og forberede børsdirektøren og øvrige fagspesialister i forkant av intervjuer og presentasjoner.

– Min viktigste oppgave blir å sørge for at kommunikasjonsarbeidet støtter opp om de strategiske målene til Oslo Børs og Euronext, blant annet ved å bidra til at Oslo Børs tar en større plass i relevante samfunnsdebatter. I tillegg blir det synliggjøring av selskapene som tas opp på hovedlisten og Euronext Growth, forklarer hun.

Tar med seg byråerfaring

Hun kommer fra Swedbank der hun har vært kommunikasjonsansvarlig de siste tre årene.

Tiden i Swedbank har vært veldig spennende og lærerike. I tillegg til min nysgjerrighet og kunnskap om finansbransjen tar jeg med meg min kommunikasjonsfaglige kompetanse inn i jobben i Oslo Børs hvor jeg kommer til å lære enda mer om de regulerte markedene for handel i verdipapirer i Norge. Og det gleder jeg meg til.

Før Swedbank har Lorvik Segerlund vært senior kommunikasjonsrådgiver i Kommunalbanken, og nesten fire år i Geelmuyden Kiese. Der jobbet hun som både rådgiver og konsulent.

– Jeg har tatt med meg nyttige lærdommer fra alle arbeidsplassene jeg har hatt, inkludert byråerfaring fra GK. Der fikk jeg jobbe med mange forskjellige kunder, deriblant Avinor Oslo Lufthavn, IKEA og Scandic. Det ga meg innsikt i ulike bransjer og organisasjoner, og jeg har fått jobbe med mange dyktige mennesker både i GK og hos kundene. Jeg tror det viktigste jeg har tatt med meg fra byråverden er å stole på egne vurderinger og evnen til å lytte for å forstå kundenes utfordringer og behov. Et nettverk av mange veldig dyktige og hyggelige tidligere kollegaer som nå jobber i andre byråer, selskaper og organisasjoner er en fin bonus.

Et tilfeldig jobbytte

Lorvik ble kontaktet av en rekrutterer om stilling til Oslo Børs, og etter å ha blitt presentert detaljene og snakket med de sentrale personene i Oslo Børs og Euronext, synes hun det hørtes ut som en spennende oppgave hun hadde lyst til å ta del i.

Det er både spennende og krevende å bytte jobb og bli kjent med en ny organisasjon. Jeg vil tro det første halvåret går til å bli kjent, samle inn informasjon og få en første oversikt over ansvarsområdet og prioriteringer. I løpet av det andre halvåret faller informasjonen mer på plass, man får opp farten og prioriteringene blir tydeligere. Jeg har et spennende år fremfor meg og jeg gleder meg til å sette i gang i august. Først skal jeg bli kjent med alle mine nye kollegaer i Oslo Børs og resten av Euronext gruppen, og førsteinntrykket tilsier at det er en dyktig og hyggelig gjeng jeg skal jobbe sammen med.

Powered by Labrador CMS