Einar Tørnquist skal lage podkast på Podimo.

Einar Tørnquist tar med seg podkasten «198 Land» til Podimo

Bytter plattform 4. mars.

Publisert

Siden januar 2019 har Einar Tørnquist laget podkasten hvor han sammen med en gjest, forteller, forklarer og fabler om verdens 198 land. Fem år etter lanseringen flyttes podkasten til Podimo.

Her har norske profiler som Jon Almaas belært lytterne om Japan, Live Nelvik har fortalt om Mauritius og da forfatter Thor Gotaas fikk velge sin helt egen destinasjon, endte vi opp i Brumunddal (norsk kommune, ikke et land).

– Det er veldig mange land vi ennå ikke har fått besøkt, og for å rekke rundt hele kloden trenger vi partnere som har troen på min verdensreise, forteller Einar Tørnquist i en pressemelding.

Podimo er klare for å hjelpe Einar rundt resten av verden.

– Einar er en programleder som vi har ønsket oss siden lansering. Vi er fornøyde for at vi nå skal jobbe sammen. «198 Land» er et fjellstøtt «edutainment»-format, med gjester som bidrar med både fakta og egen erfaring. Vi håper og tror at lytterne vil like det, forteller Lina Tandberg, innholdssjef i Podimo.

Nye ordinære episoder av «198 Land» vil fra og med mandag 4. mars legges ut på Podimo. 

«198 Land med Einar Tørnquist» har i sesong vært godt plassert i øvre del av Podtoppen.no, og episodene har hatt et snitt på cirka 70 000 nedlastinger.  

Samarbeidet med Podimo åpner for videre satsing og styrking av podkasten.

– Ved å bli en del av Podimo-familien kan jeg sikre langsiktigheten til podkasten, noe som er veldig viktig for meg. Nå kan jeg garantere for minst 40 nye episoder i året, som gjør at jeg i enda større grad kan ha 198 Land som mitt hoved-arbeids-prosjekt i årene som kommer, sier Tørnquist 

Powered by Labrador CMS