First House ansetter sju nye rådgivere, henter blant annet fra konkurrent.
First House ansetter sju nye rådgivere, henter blant annet fra konkurrent.

First House ansetter sju rådgivere – henter fra konkurrent

Ansetter fem nye rådgivere og to praktikanter.

Publisert Sist oppdatert

– 2024 blir et uhyre spennende år. Vi ser at det er stor grad av uforutsigbarhet, både i verden og i Norge. Når subsidier og handelsbarrierer mellom land øker, og når geopolitikken fører til brå skift, blir det viktigere for kundene våre å forstå hva som skjer. Våre rådgivere har nettopp den brede erfaringen og kompetansen som kundene etterspør når usikkerheten er så stor som nå, sier Per Høiby, administrerende direktør i First House i en pressemelding. 

Stian Taraldsvik (32) begynte i First House i januar – to og et halvt år siden han sist jobbet der. 

Cornelia Ebbesen (32) og Thea Krokum Andresen (30) kommer fra kommunikasjonsselskapet Zynk. Ebbesen har i tillegg med seg erfaring fra Statkraft og Zero. Begge har jobbet mye med endringskommunikasjon og sosiale medier. 

– Jeg ønsker å bidra med min erfaring fra politikken. Målet er å styrke forståelsen hos små og større virksomheter for hvordan politiske prosesser fungerer, sier Nils Ramsøy (34), som kommer fra stillingen som rådgiver for Senterpartiet på Stortinget. 

Tonje Nilsen har lang fartstid fra politikken og miljøbevegelsen, til tross for at hun kun er 25 år. 

I tillegg har First House ansatt to nyutdannede praktikanter, Paulina Braanaas, som er nyutdannet innen ledelse, med erfaring fra Klaveness Marine og Katja Busuttil, statsviter, med erfaring fra blant annet Venstres stortingsgruppe.

Powered by Labrador CMS