Marius Parmann på jolaferie på Geilo.
Marius Parmann på jolaferie på Geilo.

Julepraten 2022:

Marius Parmann skal læra seg koding og AI i 2023

Det er ein heilt spesifikk grunn til at grammatikken til Marius Parmann er noko haltande i denne saka.

Publisert Sist oppdatert

– Kva gjer du i jola?

– Julen vert tilbringt saman med kona og tre barn på Geilo. Det ser lovande ut for å kunne bli ein kvit jul med gode skiforhold.

– Kva står på middagsbordet på jolaftan?

– Eg utgjer den lille minoriteten på om lag fire prosent som er vaksen opp med kalkun på julekvelden. Kona mi er bergensar, så vi vekslar også med pinnekjøtt.

– Kva vil du anbefala andre å lytta til/smaka på/lesa/sjå eller høyra denne jola?

– Eg vil anbefale alle med born om å finne frem Astrid Lindgren sine «Brørne Løvehjarte». Det er ei evig historie om kampen mellom det gode og det onde, og om undertrykking, broderskap og nestekjærleik.

– Kva er det mest morosame du har opplevd detta året?

– Det var ei stor oppleving å se Karpe i Spektrum to dagar på rad. Fyrst saman med gode kollegaer og neste dag saman med sonen min på ti år.

– Kva tre bransjeuttrykk er du mest lei av og kva tre bransjeuttrykk trur du vil prega 2023?

– Lei av: Bransjegliding, bransjegliding og bransjegliding. Kommer til å prege 2023: Bransjegliding, bransjegliding og bransjegliding.

– Kva er din spådom for kommunikasjonsbransjen i 2023?

– Dei fleste aktørane i kommunikasjonsbransjen har dei siste åra hatt ein god utvikling i omsetnad og lønsemd. Eit meir uforutsigbart marknad i 2023 vil gi eit større strekk i laget.

– Kva er ditt nyttårsforsett?

– Eg skal lære meg koding og AI. Ikke for at eg skal kunne leve av det, men for å auke min forståing. Fasinerande til dømes korleis ChatGDP har hjelpt meg med ei brukbar oversettelse til nynorsk av svara på desse spørsmåla.

Powered by Labrador CMS