A2N inngår samarbeid med internasjonal tannklinikk.

A2N inngår samarbeid med tannklinikk

A2N får en av Nordens største privateide tannklinikker på kundelisten.

Publisert

Tannklinikken Oral Care & OC inngår samarbeid med digital- og markedsføringsbyrået A2N.

– Vi ville ha en markedsføringspartner som kan ta helhetlig eierskap til vår overordnede ambisjon og strategi. A2N bidrar med alt en moderne markedsorganisasjon har behov for i form av webutvikling, design, merkevarestrategi, kreativitet, innholdsproduksjon og digital markedsføring, sier Thomas Eller, markedssjef i Oral Care & OC, i en pressemelding. 

Fra A2N sin kampanje for tannklinikken Oral Care & OC.

Anders Krokfoss, daglig leder og partner i A2N, sier jobben til byrået blir å oversette og gjenspeile klinikkens verdier på en lettfattelig og forståelig måte.

– De fleste av oss har en relasjon med tannlegen gjennom hele livet. OC har derfor som mål å ha de dyktigste fagfolkene. Altså mennesker kundene og nærmiljøet har tillit til over lang tid. Vi ser frem til å bidra til å løfte kommunikasjonen målgruppen eksponeres for. Vi er ekstremt glade for tilliten, sier Krokfoss.

I samarbeidet har A2N påtatt seg rollen som OCs komplette markedsavdeling. 

– I de første hektiske månedene av samarbeidet har vi bistått med overordnede profil- og merkevareprosesser, konseptutvikling, digital markedsføring og webutvikling, for å nevne noe, sier rådgiver og digital markedsfører i A2N, Ola Marvin Vodal. 

Powered by Labrador CMS