A2N inngår samarbeid med internasjonal tannklinikk.
A2N inngår samarbeid med internasjonal tannklinikk.

A2N inngår samarbeid med tannklinikk

A2N får en av Nordens største privateide tannklinikker på kundelisten.

Publisert

Tannklinikken Oral Care & OC inngår samarbeid med digital- og markedsføringsbyrået A2N.

– Vi ville ha en markedsføringspartner som kan ta helhetlig eierskap til vår overordnede ambisjon og strategi. A2N bidrar med alt en moderne markedsorganisasjon har behov for i form av webutvikling, design, merkevarestrategi, kreativitet, innholdsproduksjon og digital markedsføring, sier Thomas Eller, markedssjef i Oral Care & OC, i en pressemelding. 

Fra A2N sin kampanje for tannklinikken Oral Care & OC.
Fra A2N sin kampanje for tannklinikken Oral Care & OC.

Anders Krokfoss, daglig leder og partner i A2N, sier jobben til byrået blir å oversette og gjenspeile klinikkens verdier på en lettfattelig og forståelig måte.

– De fleste av oss har en relasjon med tannlegen gjennom hele livet. OC har derfor som mål å ha de dyktigste fagfolkene. Altså mennesker kundene og nærmiljøet har tillit til over lang tid. Vi ser frem til å bidra til å løfte kommunikasjonen målgruppen eksponeres for. Vi er ekstremt glade for tilliten, sier Krokfoss.

I samarbeidet har A2N påtatt seg rollen som OCs komplette markedsavdeling. 

– I de første hektiske månedene av samarbeidet har vi bistått med overordnede profil- og merkevareprosesser, konseptutvikling, digital markedsføring og webutvikling, for å nevne noe, sier rådgiver og digital markedsfører i A2N, Ola Marvin Vodal. 

Powered by Labrador CMS