– Jeg tror design kan forklare vanskelige ting, både små og store, sier Frida Jensen i Ish Studio.
– Jeg tror design kan forklare vanskelige ting, både små og store, sier Frida Jensen i Ish Studio.

– Hvis jeg ikke får brukt kreativiteten min på noen dager, blir jeg rastløs

Frida Jensen er Ish Studios nye grafiske designer.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg gleder meg til å komme i gang ordentlig sammen med kollegaene mine, sier Jensen.

Hun bor, og har studert i Danmark, men skal snart flytte tilbake til Norge, og ny jobb for Ish Studio.

Stillingsannonsen kom hun over på LinkedIn, og søkte umiddelbart fordi hun var sikker på at stillingen ville passe henne perfekt.

– Jeg så på flere ulike jobber, men dette var helt klart den som skilte seg ut i mengden. Jeg har fått en fin start, og det har vært greit å jobbe digitalt, men jeg gleder meg til vi kan møtes. I kreative yrker er det alltid lettere å kunne møtes når vi jobber, med tanke på samarbeid, utvikling av ideer og deling av kunnskap. Også er det koselig å ha et sted å dra til og hyggelige folk å treffe.

Hun er glad i kultur og lokale engasjementer, og trenger opplevelser som gir inspirasjon.

Det er også veldig viktig for meg at andre har det bra, og dette er noe jeg alltid prøver å ta med meg på jobb. Jeg tror design kan forklare vanskelige ting, både små og store, og det er en av grunnene til at jeg syns det er så viktig.

Jensen studerte på Den Skandinaviske Designhøjskole, som er en kreativ folkehøyskole i Danmark. Her gikk hun grafisk design, og fant ut at dette var noe hun ville fortsette med.

Deretter begynte hun på Skolen for Visuel Kommunikation i Haderslev. Bacheloren inneholdt et praksisopphold som hun fullførte i Aarhus hos et lite designstudio som heter USE.

– Jeg lærte masse hos USE, og etter bacheloren ble jeg værende i Aarhus og har jobbet freelance og drevet med personlige prosjekter.

Powered by Labrador CMS