Johan Bull har jobbet med NRK i London hvor han også bygget studio og eget produksjonsselskap. Her på jobb med daværende korrespondent Espen Aas.

NPG Sport & Communication henter TV-kompetanse fra BBC og NRK

Johan Bull blir Head of Production i Norges første fullservicebyrå for sport og næringsliv.

Publisert Sist oppdatert

– Etter å ha jobbet i London det meste av mitt voksne liv gleder jeg meg stort til å starte i ny jobb hos NPG med TV- og videoproduksjon, og splitter nytt studio på Ullevaal. Vi bygger et TV-studio med muligheter for virtuelle og andre produksjoner, og skal levere høy kvalitet, sier Johan Bull, i en pressemelding.

Han blir Head of Production i NPG Sport & Communication.

NPG-partnerne Stig Kristiansen og Svein Graff bygger nytt studio på Ullevaal Stadion og utvider dermed sin satsning på innholdsproduksjon.

Bull skal lede studioproduksjonen når NPG Sport & Communication bygger splitter nytt virtuelt TV-studio på Ullevaal Stadion.

Han har TV-utdannelse fra England og har jobbet med TV-produksjoner i London i mer enn 20 år. Bull har driftet og vært på eiersiden av produksjonsselskapet A2Z Media Ltd før han startet selskapet Nordic Productions Ltd i 2014.

I en årrekke har han jobbet for flere TV-kanaler, blant andre NRK, BBC, ITV, SVT og TVE. Det siste året har han vært produsent for stiftelsen Frambu.

– Jeg har hatt gleden av å jobbe med Johan i OL i Tokyo og Pyeonchang for Warner Bros. Discovery og vet hva han står for. I tillegg til å være en svært erfaren fotograf og redigerer får vi en produsent med bred erfaring fra produksjoner for næringslivet og idretten, sier Svein Graff, CEO i NPG Sport & Communication.

Nylig ble det kjent at Norwegian Promotion Group (NPG) kjøper seg inn i Aasland Graff & Partners og etablerer NPG Sport & Communication.

NPG blir et fullservicebyrå for sport og næringsliv, og tilbyr tjenester innen event, sport, utstillinger, spons, innhold og kommunikasjon. NPGs to nye avdelinger for sport og kommunikasjon lokaliseres på Ullevaal Stadion.


Powered by Labrador CMS